Woden

Nicoline

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058634
-
Stap vol vertrouwen en stijl de dag door met de prachtige Nicoline sneakers van Woden aan je voeten! Deze trendy dames sneakers in de kleuren beige en coffee cream zijn absoluut een must-have voor jouw schoenencollectie. De lage schachthoogte geeft deze sneakers een hippe look en maakt ze perfect voor de urban levensstijl van vandaag.
De Nicoline sneakers zijn gemaakt van een mix van hoogwaardig textiel en leer aan de buitenkant, wat niet alleen stijl uitstraalt, maar ook zorgt voor langdurig comfort. De zachte voering van textiel zorgt voor een ademend gevoel, terwijl de rubberen zool zorgt voor goede grip en schokabsorptie. Of je nu een dagje gaat shoppen of een ontspannende wandeling maakt in het park, met deze sneakers loop je altijd in stijl en comfort.
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met oog voor detail, natuurlijke materialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Het Scandinavische design met aandacht voor detail maakt deze sneakers echt een eyecatcher. Woden heeft een groene voetafdruk, met een focus op natuurlijke materialen en duurzaamheid, waardoor je niet alleen trendy bent maar ook een duurzame keuze maakt voor jouw schoenencollectie. Voeg een vleugje Scandinavische flair toe aan jouw outfit met de Nicoline sneakers van Woden.
Bestel vandaag nog en kies voor stijlvolle schoenen die passen bij jouw urban lifestyle. Voel je zelfverzekerd en comfortabel met de Nicoline sneakers van Woden aan je voeten. Maak een duurzame keuze voor jouw schoenencollectie en kies voor Woden - een groenere optie voor jouw schoenen!
Met de Nicoline sneakers van Woden loop je niet alleen in stijl, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst. Dankzij de hoogwaardige materialen en het Scandinavische design ben je verzekerd van comfort en duurzaamheid. Bestel de Nicoline sneakers vandaag nog en ontdek de perfecte combinatie van fashion, functionaliteit en anatomie met Woden - een merk dat staat voor kwaliteit.