Woden

Nicoline

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058634
-
Stap in stijl en comfort met de prachtige blauwe Nicoline sneakers van Woden! Deze trendy sneakers in diep navy voegen elegantie en luxe toe aan elke outfit. De combinatie van hoogwaardige materialen zoals textiel en leer zorgen niet alleen voor duurzaamheid, maar geven ook een luxueuze uitstraling aan deze sneakers. Met een lage schachthoogte en een rubberen zool bieden de Nicoline sneakers extra grip en comfort bij elke stap die je zet.
Woden, opgericht door schoenexpert Carsten Holm in 2013, staat bekend om stijl, comfort en Scandinavisch design met natuurlijke kwaliteitsmaterialen. De Nicoline sneakers bieden niet alleen een comfortabele pasvorm, maar ook hoge kwaliteit - een absolute must-have voor jouw schoenencollectie. Ervaar de unieke mix van Scandinavisch design, natuurlijke materialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding met de Nicoline sneakers van Woden.
Woden gelooft in producten en mensen en ontwerpt met zorg door gepassioneerde en getalenteerde mensen. De Nicoline sneakers ademen Scandinavische vibes en voelen onweerstaanbaar charmant aan. Voeg een vleugje elegantie toe aan je outfit met de Nicoline sneakers en maak een statement. Upgrade je look en voel je goed over je keuze voor duurzaamheid en stijl.
Voeg een vleugje Woden toe aan je schoenencollectie en laat je inspireren door de groene voetafdruk van dit Scandinavische sneakermerk. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor Woden. Bestel nu en geef jezelf de ultieme sneakerervaring met de Nicoline sneakers van Woden! Stap uit in stijl en voel je zelfverzekerd met elke stap die je zet. Waar wacht je nog op? De Nicoline sneakers van Woden wachten op jou om je look compleet te maken!