Woden

Nicoline

€ 109,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058634
-
Stap in stijl en comfort met de unieke groene Nicoline sneakers van Woden. Als moderne en stijlbewuste vrouw op zoek naar luxe, comfort en stijl, zijn deze Cypress sneakers een absolute must-have voor jou. Deze prachtige sneakers uit de Nicoline collectie zijn de perfecte metgezel voor al jouw dagelijkse avonturen.
De Nicoline sneakers combineren textiel en leer aan de buitenkant, waardoor ze een luxe uitstraling hebben die perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu gaat winkelen of ontspannen wandelen in het park, de lage schachthoogte geeft je een casual en sportieve look waarmee je moeiteloos de show steelt.
De rubberen zool van de Nicoline sneakers biedt grip en demping bij elke stap die je zet, terwijl de voering van textiel ervoor zorgt dat je de hele dag fris en comfortabel blijft. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen met oog voor detail, zodat ze jouw ideale metgezel zijn voor elke dag.
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met een focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Door fashion, functionaliteit en anatomie te combineren, zorgt Woden ervoor dat elke sneaker tot in elk detail is ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.
Kies voor stijl, kwaliteit en comfort met de Nicoline sneakers en laat ze jou begeleiden op al jouw dagelijkse avonturen. Bestel vandaag nog en maak een statement waar je ook gaat. Met Woden maak je een groene voetafdruk met elke stap die je zet. Laten we in stijl wandelen met Woden!
Bestel vandaag nog je groene Nicoline sneakers van Woden en ervaar de perfecte combinatie van fashion, functionaliteit en comfort. Laat de wereld jouw fashion statement zien en geniet van de unieke mix van Scandinavisch design, natuurlijke materialen en betaalbare kwaliteit. Waar wacht je nog op? Laat Woden je leiden op je volgende avontuur!