Woden

Nora III Leather

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Oranje
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046221
De duurzame WODEN Nora III Leather sneaker voor dames is gemaakt van LWG-gecertificeerd leer en nylon, met minimaal 50% gerecycled polyester. De sneakers hebben een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim, een kurkzool en ademend WODEN airflow voetbed voor comfort. Met een stijlvol en modern ontwerp biedt deze sneaker een ultrazachte loopervaring en is milieuvriendelijk geproduceerd.
Hey jij daar!
Klaar om je outfit naar een hoger niveau te tillen? De Nora III Leather sneakers van Woden zijn dé schoenen voor jou. Met hun opvallende oranje tigerprint en trendy design zijn deze sneakers een absolute must-have voor dames die durven opvallen.
De lage schachthoogte van de Nora III Leather zorgt voor optimale bewegingsvrijheid, terwijl het textielmateriaal perfecte ventilatie biedt voor je voeten. Of je nu een drukke winkelstraat trotseert of een avondje gaat dansen, deze sneakers zullen je nooit in de steek laten.
Gemaakt van hoogwaardig textiel en met een duurzame rubberen zool bieden deze sneakers niet alleen optimale grip, maar verlengen ze ook de levensduur van de schoenen. Zo kun je lang genieten van deze stijlvolle schoenen.
Woden is geen doorsnee sneakermerk. Het is een Scandinavisch merk dat staat voor duurzaamheid, kwaliteit en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, met oog voor fashion, functionaliteit en anatomie. Elk detail is met zorg ontworpen voor de urban levensstijl van nu.
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Carsten Holm, een schoenexpert met een lange historie in de schoenindustrie, heeft de natuur, de Scandinavische ontwerpwaarden en een hoge kwaliteit voor een goede prijs samengebracht voor de creatie van de Scandinavische sneaker.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu jouw paar Nora III Leather sneakers en laat je inspireren door het Scandinavische design, de natuurlijke kwaliteitsmaterialen en de geweldige prijs-kwaliteitverhouding van Woden. Maak een statement met je schoeisel, kies voor kwaliteit en design, en straal met Woden aan je voeten!
Woden - een groene voetafdruk. Ontdek nu de stijlvolle, comfortabele en duurzame schoenen van Woden en laat je inspireren. Jouw urban levensstijl verdient het beste!