Vans

Old Skool 36

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur BK21 - Yellow/Multi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool FSC Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059072
VANS Old Skool is een lage veterschoen met de iconische zijstreep. Het foam-voetbed biedt een fijne demping. Dit model heeft verstevigde teenstukken ter voorkoming van slijtage en de kenmerkende buitenzool met wafelprofiel van Vans voor een stevige grip.Samenstelling: biobased PU, FSC Rubber, Regeneratief Katoen, Regeneratief Rubber, Biologisch Katoen.
Hey jij daar! Op zoek naar die ene unieke toevoeging aan je schoenencollectie die jouw stijl naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de Old Skool 36 van Vans, een gloednieuwe aanwinst in ons assortiment die je niet wilt missen!
Met een kleurrijke mix van geel en multi is de Old Skool 36 dé eyecatcher die jouw outfit compleet maakt. Deze sneakers zijn niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van duurzaam organic cotton voor comfort en kwaliteit waar je op kunt vertrouwen.
De lage schachthoogte zorgt voor een perfecte pasvorm, terwijl de textielen voering je voeten warm houdt. De FSC rubberen zool biedt ultieme grip en stabiliteit bij elke stap die je zet. Zo zijn de Old Skool 36 sneakers perfect voor zowel actieve dagen als relaxte momenten in stijl.
De geschiedenis van Vans is doordrenkt met passie voor skateboarden en unieke ontwerpen. De Old Skool 36, met de iconische Vans Sidestripe, is ontworpen door de legendarische Tony Alva en Stacy Peralta, waardoor deze schoen een unieke uitstraling heeft die direct herkenbaar is.
Dus til je stijl naar een hoger niveau, draag bij aan een beter milieu met de duurzame materialen van de Old Skool 36 en straal zelfvertrouwen uit met elke stap die je zet. Voeg deze must-have sneakers vandaag nog toe aan je collectie en laat jouw unieke stijl spreken! Durf de wereld te veroveren met Vans aan je zijde. Bestel de Old Skool 36 nu en maak elke stap een statement! Let's go!