Sebago

Portland Flesh Out

€ 169,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Sebago
Kleur Brown cognac
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059083
-
Tijd om je stijl naar het volgende niveau te tillen met de fonkelnieuwe Portland Flesh Out instappers van De Mulders! Deze must-have schoenen voor moderne mannen zijn geïnspireerd door Amerindiaanse tradities en bieden een perfecte balans tussen kwaliteit en elegantie. Verrijk je schoenencollectie met deze exclusieve instappers en maak indruk waar je ook gaat.
Stap in stijl met de Portland Flesh Out instappers in de tijdloze kleur bruin cognac. Vervaardigd van hoogwaardig leer aan zowel de binnen- als buitenkant, beloven deze schoenen ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid. De rubberen zool zorgt voor ultiem comfort en ondersteuning, waardoor je moeiteloos de hele dag door kunt blijven bewegen.
Sebago, een internationaal merk met Amerikaanse roots, staat bekend om vakmanschap en hoogwaardige materialen. Met de Portland Flesh Out instappers hebben ze wederom een meesterwerk gecreëerd. Vakkundig vervaardigd door deskundige ambachtslieden die voldoen aan de strikte normen van het merk, zijn deze schoenen een stijlvolle eyecatcher die je niet wilt missen.
Ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, comfort en stijl met de Portland Flesh Out instappers van De Mulders. Of je nu naar een formele aangelegenheid gaat of een avondje uit, deze veelzijdige schoenen zorgen ervoor dat je altijd een goede indruk achterlaat. Verhoog je stijlniveau en voeg vandaag nog deze prachtige instappers toe aan je garderobe.
Maine, USA. Groene vlaktes, flamboyante kleuren en ruige kusten hebben Sebago geïnspireerd tot het produceren van authentieke Amerikaanse handgemaakte schoenen die het verschil maken. Met De Mulders ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap van het hoogste niveau.
Ben jij klaar om jezelf te onderscheiden met de Portland Flesh Out instappers? Bestel ze vandaag nog en ervaar de unieke stijl en comfort van Sebago! Laat je betoveren door de rijke geschiedenis en vakmanschap van Sebago en geef jezelf een stijlupgrade met deze prachtige instappers.
Portland Flesh Out instappers: een harmonieuze mix van traditie, kwaliteit en stijl. Onderscheid jezelf met deze unieke schoenen en maak je look compleet. Koop nu en stap in stijl de deur uit!