Rieker

R8570-42

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Rieker
Kleur Grijs
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00034310
-

Maak kennis met de R8570-42 van Mulder Schoenen, dé schoen die stijl en comfort moeiteloos combineert voor dames die op zoek zijn naar de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Gemaakt van hoogwaardig Vilnius materiaal in een tijdloos grijs, is de R8570-42 een echte eyecatcher die elke outfit compleet maakt. Of je nu naar een feestje gaat of een relaxte dag uit bent, met de R8570-42 maak je altijd de juiste keuze.

Wat deze schoen echt bijzonder maakt, is het merk erachter: Rieker. Als familiebedrijf met meer dan vijf generaties expertise en ruim 20.000 medewerkers wereldwijd, staat Rieker bekend om zijn hoogwaardige en comfortabele schoenen. De Antistress technologie van Rieker zorgt ervoor dat de R8570-42 licht aanvoelt, schokken absorbeert en vermoeide voeten vermindert, zelfs na een hele dag wandelen of dansen.

Met de R8570-42 vind je altijd de perfecte pasvorm dankzij de verschillende breedtematen die beschikbaar zijn. Bovendien heeft deze schoen verschillende details die hem een unieke uitstraling geven, van stoere gespen en elegante riempjes tot subtiele bewerkingen en speelse structuren. De keuze is volledig aan jou.

Voor een meer neutrale look heeft Rieker ook collecties in zwart en wit. Zelfs de herencollectie van Rieker biedt een variëteit aan nette veterschoenen en stoere modellen met robuuste details. Met een paar Rieker herenschoenen maak je direct een statement.

Kies voor de unieke stijl en het ongeëvenaarde comfort van de R8570-42 van Mulder Schoenen. Bestel vandaag nog jouw paar en maak jouw outfit compleet met de schoenen waar je altijd van gedroomd hebt. Ervaar zelf waarom Rieker al generaties lang de favoriete keuze is van schoenenliefhebbers over de hele wereld. Comfort en stijl, de perfecte combinatie. Bestel nu en ervaar de kwaliteit en stijl die Rieker te bieden heeft!