RipwayHill GTX - G

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Kleur Zwart
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00021254
-
Productbeschrijving:
Jij zoekt de perfecte zwarte herenschoen die zowel stijlvol als comfortabel is? Dan is de RipwayHill GTX - G van Clarks hét antwoord op jouw wensen! Met dit fantastische paar schoenen zet jij een stijlvolle stap voorwaarts.
De RipwayHill GTX - G is uitgevoerd in een elegante zwarte kleur, waardoor ze moeiteloos te combineren zijn met al jouw outfits. Het bovenwerk van leer geeft de schoenen een luxe uitstraling en zorgt voor duurzaamheid. De stevige rubberen zool biedt optimale grip op elke ondergrond, zodat jij met vertrouwen de wereld kunt verkennen.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de Gore-Tex technologie die in de voering is verwerkt. Hierdoor zijn de schoenen ademend én waterdicht. Of je nu door regenachtige straten loopt of een lange wandeling maakt, jouw voeten blijven droog en fris. Geen zorgen meer over natte sokken of ongemak tijdens jouw avonturen!
Clarks is niet voor niets de grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Al meer dan 195 jaar verbinden ze vakmanschap met actuele modetrends en innovatieve ontwerpen. Dit merk weet als geen ander hoe ze jouw voeten blij kunnen maken! Het draagcomfort en de hoogwaardige kwaliteit van de RipwayHill GTX - G zijn daar perfecte voorbeelden van.
Dus zoek niet verder en laat je inspireren door het vakmanschap van Clarks. Bestel vandaag nog jouw eigen paar RipwayHill GTX - G schoenen en zet de wereld stijlvol onder je voeten.
Productinformatie:
- Naam: RipwayHill GTX - G
- Kleur: Zwart
- Materiaal voering: Leer
- Materiaal zool: Rubber
- Materiaal buitenkant: Leer
- Geslacht: Heren
- Artikelnummer: 00021254
Ook interessant om te weten is dat Clarks sinds 1825 haar roots heeft in het Engelse plaatsje Street, waar vakmanschap en kwaliteit hand in hand gaan. Vandaag de dag kun je wereldwijd in 35 landen genieten van de prachtige schoenen van Clarks. Wacht niet langer en ontdek zelf waarom miljoenen mensen vertrouwen op Clarks!