Wolky

Rolling Sun Oxford 0720435

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046178
De Rolling Sun Oxford 0720435 is een duurzame damessandaal van Wolky. Gemaakt van leer met een rubberen zool voor comfort en duurzaamheid. De sandaal is volledig leergevoerd voor goede vochtopname. Combineert de eigenschappen van een schoen en sandaal, is zowel gekleed als luchtig. Ideaal voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. (46 woorden)
Op zoek naar de perfecte mix van comfort, stijl en tijdloos design? Maak kennis met de Rolling Sun Oxford 0720435 van Wolky, een absolute must-have voor elke moderne vrouw. Deze prachtige blauwe sandalen zijn niet alleen trendy, maar ook super veelzijdig. Of je nu een lange dag op kantoor hebt of een avondje uit gaat, met deze sandalen zie je er altijd fantastisch uit.
Wat deze sandalen echt bijzonder maakt, is het hoogwaardige leer waarmee ze zijn gemaakt. Zowel de voering als de buitenkant zijn gemaakt van topkwaliteit leer, wat zorgt voor een ademende schoen die je voeten droog en comfortabel houdt, zelfs bij langdurig dragen. De rubberen zool zorgt voor uitstekende grip, waardoor je vol vertrouwen kunt rondlopen, waar je ook heen gaat.
Wolky is al meer dan 40 jaar een expert in het maken van comfortabele en ondersteunende schoenen. De Rolling Sun Oxford 0720435 is hier een perfect voorbeeld van. Met oog voor detail en met de hand gemaakt, bieden deze sandalen de perfecte pasvorm voor elke voet. Ze zijn ontworpen om je voeten te ondersteunen en te verwennen, zodat je zorgeloos van je dagelijkse activiteiten kunt genieten.
Als vrouw weet je hoe belangrijk het is om goede schoenen te hebben die je hele dag niet verpesten. Wolky begrijpt dit en biedt stijlvolle, ondersteunende schoenen die niet alleen comfortabel zijn, maar ook je voeten optimaal ondersteunen. Investeer in jezelf en investeer in comfort. Bestel vandaag nog jouw Rolling Sun Oxford 0720435 en ervaar het verschil van echte kwaliteitsschoenen.
WOLKY: 40 JAAR SPECIALIST IN COMFORT
Bij Wolky nemen we jouw loopplezier serieus. We streven ernaar om comfortabele schoenen te maken die een perfecte pasvorm combineren met tijdloos design en optimaal comfort. Onze schoenen bieden niet alleen comfort, maar ondersteunen ook je voeten. Na ruim 40 jaar weten we wat belangrijk is als het gaat om schoeisel, en dat zie je terug in onze collecties.
Meer weten over waarom Wolky schoenen uniek zijn en waarom vrouwen al tientallen jaren voor ons kiezen? Ontdek het zelf en word een echte Wolky-expert. Geniet van het actieve leven dat je verdient en gun jezelf het comfort van Wolky's Rolling Sun Oxford 0720435. Maak vandaag nog de beste keuze voor je voeten en bestel deze prachtige sandalen!