Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is gebaseerd op een innovatief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp, vervaardigd in leer en textiel met vislederen details op de hiel. Al het leer is van LWG gecertificeerde productie. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de sneakers binnenzool, die zowel lichtgewicht als schokabsorberend is. Naast de karakteristieke WODEN kurkzool beschikt Ronja over een WODEN luchtstroomvoetbed om ademend vermogen te garanderen en zorgt voor een ultrazachte loopervaring gedurende de dag. Kenmerken: Gerecycled textiel, Gegoten EVA-zool, LWG-gecertificeerd leer, Visleren details, Kurk binnenzool met Airflow-systeem.
Stap in stijl en comfort met de Ronja sneakers van Woden! Deze trendy sneakers in het opvallende Blue Multi geven direct jouw urban outfit een frisse boost en laten jou stralen tijdens al jouw stedelijke avonturen. Speciaal ontworpen voor dames die comfort én stijl hoog in het vaandel hebben staan. Deze lage sneakers zijn een absolute must-have voor elke fashionista.
De buitenkant van de Ronja sneakers is gemaakt van een luxe combinatie van textiel en leer, wat niet alleen zorgt voor een modieuze uitstraling maar ook voor duurzaamheid. De voering van textiel zorgt ervoor dat je voeten de hele dag door comfortabel blijven, zelfs tijdens lange wandelingen in de stad. En dankzij de rubberen zool heb je altijd de nodige grip, of je nu aan het shoppen bent of een terrasje pakt.
Woden staat bekend om zijn Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Elk paar sneakers is geoptimaliseerd voor de moderne stedelijke levensstijl, met oog voor details die jouw outfit naar een hoger niveau tillen. Maak een bewuste keuze voor duurzaamheid en maak een fashion statement met de Ronja sneakers van Woden.
Woden is meer dan alleen een sneakermerk. Het is een beweging naar een groenere wereld. Door te kiezen voor de Ronja sneakers draag je bij aan een duurzamere planeet. Loop met comfort en vertrouwen door de stad, voeg een vleugje Scandinavische flair toe aan jouw outfit en laat jouw urban look stralen met deze stijlvolle sneakers.
Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Ronja sneakers van Woden, en creëer jouw eigen urban avontuur met elke stap die je zet. Bestel snel, want de voorraad is beperkt en jouw nieuwe favoriete schoenen wachten op jou! Woden – voor de moderne vrouw die weet wat ze wil en straalt met elke beweging die ze maakt.
Laat jouw persoonlijkheid stralen met de Ronja sneakers van Woden. Voeg een vleugje Scandinavische flair toe aan jouw outfit en maak een fashion statement met deze comfortabele en stijlvolle sneakers. Bestel nu en loop vol vertrouwen door de stad met deze must-have schoenen. Want jij verdient het om te stralen en comfortabel te zijn – elke dag, op elk moment.