Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De WODEN Ronja sneakers zijn ontworpen met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp. Ze zijn gemaakt van leer en textiel met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van een LWG gecertificeerde productie, wat betekent dat het duurzaam is geproduceerd. De sneakers zijn voorzien van een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. Daarnaast hebben ze een kurkzool en een WODEN luchtstroomvoetbed voor ademend vermogen en een comfortabele loopervaring. Kenmerken zijn onder andere gerecycled textiel, een gegoten EVA-zool en een Airflow-systeem in de kurk binnenzool.
Hey sneakerlover!
Op zoek naar sneakers die comfort en stijl op unieke wijze combineren? De Ronja sneakers in de kleur chocolate multi van Woden zijn precies wat jij nodig hebt. Deze must-have sneakers voor dames hebben een lage schachthoogte en zijn gemaakt van een unieke mix van textiel en leer aan de buitenkant. Hierdoor zien ze er niet alleen trendy uit, maar bieden ze ook een casual chic uitstraling die perfect past bij elke outfit.
Geniet van een ondersteunende pasvorm dankzij de comfortabele voering van textiel, terwijl de rubberen zool grip en stabiliteit biedt voor zelfverzekerde stappen. Het unieke Scandinavische design van Woden komt tot uiting in elk detail van deze sneakers. Met Woden maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een groene voetafdruk.
Investeer vandaag nog in de Ronja sneakers van Woden en ervaar de unieke combinatie van Scandinavisch design en duurzame materialen. Voeg deze must-have sneakers toe aan je collectie en loop voorop in de modetrends. Kies voor Woden en geniet van jarenlang comfort en stijl met de Ronja sneakers. Time to step up your shoe game!
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze sneakers worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, met fashion, functionaliteit en anatomie als essentiële elementen van ons DNA. Carsten Holm heeft de natuur, Scandinavische ontwerpwaarden en hoge kwaliteit samengebracht voor de creatie van de Scandinavische sneaker.
Stap vandaag nog in de wereld van comfort, stijl en duurzaamheid met de Ronja sneakers van Woden. Maak een fashion statement en draag bij aan een groene voetafdruk met Woden. Time to rock your sneaker game! Maak kennis met de Scandinavische stijl en loop voorop met Woden.
Maak je klaar om de show te stelen met de Ronja sneakers van Woden. Comfortabel, stijlvol en duurzaam - deze sneakers hebben het allemaal. Met een onweerstaanbaar Scandinavisch design en hoogwaardige materialen, zul je niet teleurgesteld zijn. Voeg deze sneakers toe aan je collectie en laat je fashion-forward kant zien. Kies voor Woden en maak een statement met elke stap die je zet. Het is tijd om je sneaker game naar een hoger niveau te tillen!
Wanneer je de Ronja sneakers draagt, draag je niet alleen schoenen - je draagt een statement. Ga voor comfort, ga voor stijl, ga voor duurzaamheid. Ga voor Woden. Jij verdient het. Let's walk the walk with Woden!