Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De duurzame WODEN Ronja sneakers zijn ontworpen met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp. Ze zijn gemaakt van leer en textiel met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van LWG gecertificeerde productie. De sneakers hebben een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. Daarnaast hebben ze een ademend WODEN luchtstroomvoetbed en een kurkzool voor extra comfort. De sneakers bevatten gerecycled textiel en hebben een gegoten EVA-zool.
Hey jij,
Ben je op zoek naar schoenen die niet alleen je outfit naar een hoger niveau tillen, maar ook je voeten gelukkig maken? Maak kennis met de Ronja sneakers in de opvallende groene kleur Mojito Multi van Woden bij Mulder Schoenen. Deze sneakers zijn meer dan gewoon schoenen; ze zijn een uitnodiging om te stralen en je eigen stijl te omarmen.
Met hun lage schachthoogte en de stijlvolle combinatie van textiel en leer aan de buitenkant bieden de Ronja sneakers niet alleen een trendy uitstraling, maar ook duurzaamheid en kwaliteit. De zachte voering van textiel zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de rubberen zool uitstekende grip en demping biedt tijdens het lopen.
Woden, een Scandinavisch sneakermerk met oog voor detail en kwaliteit, heeft met de Ronja sneakers opnieuw bewezen dat fashion, functionaliteit en anatomie de basis vormen van hun ontwerpen. Deze sneakers ademen Scandinavisch design en zijn perfect voor de urban levensstijl.
En laten we ook niet vergeten dat deze sneakers met trots een groene voetafdruk dragen. Woden zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijke materialen. Door te kiezen voor de Ronja sneakers draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar maak je ook een fashion statement. Laat jezelf zien, laat jezelf stralen en geef je outfit een vleugje Scandinavisch design met de Ronja sneakers van Woden.
Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en laat jouw voeten de show stelen met de Ronja sneakers van Woden! Woden - een groene voetafdruk waar je met trots op kunt stappen. Met Woden stap je niet alleen comfortabel en stijlvol door het leven, maar ook met een goed gevoel over je keuze voor duurzame en kwalitatieve schoenen.
Wil jij ook deel uitmaken van Woden's missie om duurzame materialen en fantastische sneakers te combineren in een geweldige prijs-kwaliteitverhouding? Sluit je aan en laat je voeten stralen in de Ronja sneakers. Kies voor fashion, kies voor comfort, kies voor kwaliteit - kies voor Woden!
Woden - een groene voetafdruk, een Scandinavisch design en een urban lifestyle. Dat is wat je krijgt wanneer je kiest voor de Ronja sneakers. Ga voor een fashion statement met duurzame en kwalitatieve schoenen die jou laten stralen. Kies voor Woden, kies voor stijl, kies voor comfort - kies voor jouw eigen unieke look met de Ronja sneakers!
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een