Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Beige
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is een duurzame sneaker voor dames. Het innovatieve ontwerp bevat kleurrijke details en is gemaakt van leer en textiel, met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van LWG-gecertificeerde productie en de sneakers zijn voorzien van een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. De sneakers hebben ook een ademend WODEN luchtstroomvoetbed en een kurkzool voor een comfortabele loopervaring. Kenmerken zijn onder andere gerecycled textiel en een EVA-zool.
Hey sneakerlover!
Op zoek naar een paar trendy én comfortabele sneakers om je outfit naar een hoger niveau te tillen? Maak kennis met de prachtige Ronja van Mulder Schoenen en het merk Woden.
De Ronja is een unieke sneaker in de kleur Ivory Multi die een echte eyecatcher is. De zachte, dromerige ivory kleur gecombineerd met een opvallende multi-print geeft de Ronja een onweerstaanbare uitstraling. Met haar lage schachthoogte is de Ronja licht en luchtig, perfect voor lange wandelingen in de stad of een dagje winkelen.
De zachte textielen voering en de rubberen zool zorgen voor de perfecte grip op elke ondergrond. De mix van textiel en leer aan de buitenkant geeft de Ronja die ideale combinatie van stijl en duurzaamheid. Woden, een Scandinavisch sneakermerk met een groene voetafdruk, heeft de Ronja ontworpen met oog voor mode, functionaliteit en anatomie.
Carsten Holm, oprichter van Woden, brengt met passie voor kwaliteit en design de perfecte mix van natuur en mode samen in hun schoenen. Upgrade je sneakercollectie met de Ronja en laat jezelf stralen met elke stap die je zet. Stap vol vertrouwen de straat op en laat je omringen door bewonderende blikken met deze prachtige sneaker aan je voeten.
Kies voor comfort, stijl en duurzaamheid met de Ronja van Woden. Laat zien wie je bent en voel je zelfverzekerd waar je ook gaat. Maak van elke stap die je zet een mode statement met de Ronja. Doe mee met de Woden-familie en omarm de combinatie van natuurlijke materialen en Scandinavisch design.
WODEN - Een groene voetafdruk. Kies voor een sneaker die niet alleen stijl en comfort biedt, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Voel de passie voor kwaliteit en natuurlijke materialen met elke stap die je zet in de Ronja van Woden.
Klik nu op die "Koop nu" knop en laat de wereld zien wie je bent met de Ronja van Woden! Vanaf nu is het jouw moment om te stralen en te schitteren met de Ronja aan je voeten! Maak vandaag nog een statement met deze prachtige sneakers. Elk detail is met zorg ontworpen om perfect aan te sluiten bij jouw urban levensstijl.
Laat de wereld zien wie je bent met de Ronja van Woden. Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid - een perfecte combinatie voor elke sneakerlover. Klik op die "Koop nu" knop en maak de eerste stap naar een geweldige sneakerervaring met Woden. Kom erbij en voel je deel van onze Woden-familie terwijl je de str