Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De duurzame WODEN Ronja sneakers zijn gemaakt van LWG-gecertificeerd leer en gerecycled textiel. De sneakers hebben een sportief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en visleren details op de hiel. De binnenzool van zacht PU-schuim biedt een lichtgewicht en schokabsorberende ervaring. Daarnaast beschikt de sneaker over een WODEN luchtstroomvoetbed voor ademend vermogen en een comfortabele loopervaring. De sneakers hebben een kurkzool en een gegoten EVA-zool.
Hey jij daar!
Wil jij jouw unieke stijl laten stralen en je onderscheiden van de massa? Dan zijn de Ronja sneakers van Woden echt iets voor jou! Deze nieuwe toevoeging aan ons assortiment zal zeker jouw hart sneller laten kloppen.
De Ronja sneakers zijn ontworpen door getalenteerde mensen bij Woden, een Scandinavisch sneakermerk dat bekend staat om kwaliteit en design. Deze sneakers weten moeiteloos stijl en comfort te combineren.
Met hun lage schachthoogte zijn de Ronja sneakers zowel casual als chic en passen ze perfect bij elke outfit. De ice blue kleur geeft een frisse touch aan je look en laat je opvallen in de menigte.
Door het gebruik van materialen als textiel en leer zijn de sneakers duurzaam en comfortabel. De zachte voering van textiel verwent je voeten de hele dag door, terwijl de rubberen zool uitstekende grip biedt voor elk avontuur.
Woden staat voor een groene voetafdruk door het gebruik van natuurlijke materialen en oog voor duurzaamheid. Het Scandinavische design en de focus op functionaliteit maken Woden sneakers de ultieme keuze voor de moderne, stijlbewuste vrouw.
Waar wacht je nog op? Laat jezelf opvallen met de Ronja sneakers van Woden! Deze sneaker is niet alleen een fashion statement, maar ook een statement van wie jij bent: iemand die stijl, comfort en duurzaamheid waardeert. Bestel vandaag nog jouw paar en stap vol vertrouwen de wereld in.
Woden - een groene voetafdruk
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met een focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Onze schoenen worden zorgvuldig ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Kies voor authenticiteit met Woden en laat de Ronja sneakers jouw stijl naar een hoger niveau tillen. Met het tijdloze design, comfortabele materialen en duurzame productie ben jij verzekerd van een sneaker die voldoet aan al jouw wensen.
Laat jouw unieke stijl stralen met de Ronja sneakers van Woden en maak een statement!