Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Navy/Sea Fog Grey
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De duurzame WODEN Ronja sneaker voor dames, genaamd Ronja, in Navy/Sea Fog Grey combineert innovatief design met coole kleurblokdetails. Gemaakt van LWG-gecertificeerd leer en gerecycled textiel voor een zachte loopervaring. Voorzien van een lichtgewicht en schokabsorberende PU-binnenzool, ademend WODEN luchtstroomvoetbed en een zool van gegoten EVA met vislederen details en een kurk binnenzool met Airflow-systeem. Ethical verantwoord en stijlvol! Duurzaamheid staat voorop.
Maak kennis met de trendy Ronja Navy/Sea Fog Grey sneakers van Woden, een Scandinavisch sneakermerk met een groene voetafdruk. Als dame die op zoek is naar comfort, stijl en kwaliteit, zijn deze sneakers perfect voor jou!
Met een lage schachthoogte geven de Ronja sneakers een casual en sportieve uitstraling. De buitenkant van textiel en leer zorgt voor duurzaamheid en stijl, terwijl de voering van textiel je een zacht en comfortabel gevoel geeft tijdens het dragen. De rubberen zool zorgt de hele dag door voor grip en stabiliteit, waardoor je moeiteloos kunt rondlopen.
De Navy en Sea Fog Grey kleuren van deze sneakers maken ze chique en eenvoudig te combineren met verschillende outfits. Of je nu een casual jeanslook of een sportieve outfit draagt, met de Ronja sneakers maak je elke look compleet.
Woden staat bekend om duurzaamheid en design, en dat zie je terug in deze sneakers. Het Scandinavische DNA van Woden komt tot uiting in de perfecte mix van functionaliteit, mode en anatomie, ontworpen voor de moderne stedelijke levensstijl met oog voor elk detail.
Wil je sneakers die comfortabel, trendy, duurzaam en stijlvol zijn? Kies dan voor de Ronja Navy/Sea Fog Grey sneakers van Woden en stap met zelfvertrouwen de wereld in! Woden is een sneakermerk met een focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Laat jezelf zien en straal met deze must-have sneakers aan je voeten!