Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Mulberry Multi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is gebaseerd op een innovatief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp, vervaardigd in leer en textiel met vislederen details op de hiel. Al het leer is van LWG gecertificeerde productie. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de sneakers binnenzool, die zowel lichtgewicht als schokabsorberend is. Naast de karakteristieke WODEN kurkzool beschikt Ronja over een WODEN luchtstroomvoetbed om ademend vermogen te garanderen en zorgt voor een ultrazachte loopervaring gedurende de dag. Kenmerken: Gerecycled textiel, Gegoten EVA-zool, LWG-gecertificeerd leer, Visleren details, Kurk binnenzool met Airflow-systeem.
Ben je op zoek naar trendy en comfortabele sneakers? Maak kennis met de prachtige Ronja sneakers van Woden! Deze must-have sneakers in de kleur Mulberry Multi zijn speciaal ontworpen voor jou, als modebewuste vrouw.
De lage schachthoogte van de Ronja sneakers zorgt voor een trendy uitstraling, terwijl de perfecte mix van textiel en leer zorgt voor ultiem comfort en stijl. Elk detail van deze sneakers is met zorg ontworpen door getalenteerde mensen met passie voor detail.
Het Scandinavische design en de groene voetafdruk maken deze sneakers niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en milieuvriendelijk. Of je nu een dagje gaat shoppen, een stedentrip maakt of gewoon relaxt, de Ronja sneakers passen perfect bij elke outfit en geven jou een stijlvolle uitstraling.
Upgrade jouw stijl met Woden en ervaar zelf het Scandinavische design en comfort van de Ronja sneakers. Maak een statement met deze duurzame en groene sneakers en loop vol zelfvertrouwen rond in stijlvol comfort. Kies voor kwaliteit, stijl en een groene voetafdruk. Kies voor Woden!
WODEN - EEN GROENE VOETAFDRUK
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in producten en mensen, onze schoenen worden daarom met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze prachtige Ronja sneakers toe aan je collectie en loop vol zelfvertrouwen rond in stijlvol comfort. Ga voor de Woden-ervaring en maak een statement met jouw schoenkeuze! Woden - een groene voetafdruk voor een stijlvolle en bewuste levensstijl. Go for it!