Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Basil Multi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
WODEN Ronja is gebaseerd op een innovatief ontwerp met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp, vervaardigd in leer en textiel met vislederen details op de hiel. Al het leer is van LWG gecertificeerde productie. Zacht PU-schuim wordt gebruikt voor de sneakers binnenzool, die zowel lichtgewicht als schokabsorberend is. Naast de karakteristieke WODEN kurkzool beschikt Ronja over een WODEN luchtstroomvoetbed om ademend vermogen te garanderen en zorgt voor een ultrazachte loopervaring gedurende de dag. Kenmerken: Gerecycled textiel, Gegoten EVA-zool, LWG-gecertificeerd leer, Visleren details, Kurk binnenzool met Airflow-systeem.
Stap in de wereld van comfort, stijl en duurzaamheid met de Woden Ronja sneakers in de prachtige basil multi-kleur. Deze trendy lage sneakers zijn de perfecte metgezel voor elke gelegenheid. Of je nu gaat winkelen, een ontspannende wandeling maakt in het park of een relaxte dag op kantoor doorbrengt, de Ronja sneakers zorgen ervoor dat je er altijd modieus uitziet en comfortabel loopt.
Het unieke ontwerp van de Ronja sneakers combineert textiel en leer aan de buitenkant, waardoor ze een eigentijdse en fashionable uitstraling hebben. De rubberen zool en zachte textielen voering zorgen voor ongeëvenaard comfort tijdens het dragen. Je kunt moeiteloos de hele dag doorlopen en genieten van maximaal comfort.
Woden staat voor Scandinavisch design, duurzame materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het merk legt de focus op natuurlijke kwaliteitsmaterialen en respect voor zowel de natuur als het designproces. De Ronja sneakers zijn zorgvuldig ontworpen door gepassioneerde mensen, met mode, functionaliteit en anatomie als essentiële elementen van het DNA van Woden.
Woden - een groene voetafdruk
Woden is een Scandinavisch sneakermerk dat gelooft in natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Met Woden maak je niet alleen een fashion statement, maar ook een groene voetafdruk. Onze sneakers worden zorgvuldig ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, met fashion, functionaliteit en anatomie als essentiële elementen van het merk.
Ervaar zelf het comfort, de stijl en de kwaliteit van Woden sneakers door nu je paar Ronja sneakers te bestellen. Zet die eerste stap naar comfort en stijl met Woden! Kies voor duurzaamheid, kies voor stijl, kies voor comfort. Zeg ja tegen comfort en stijl met de Ronja sneakers van Woden!
Laat je verrassen door de Scandinavische finesse en ervaar zelf het verschil. Bestel nu je paar en geniet van comfortabele stappen in stijlvolle sneakers! Woden - zet je beste beentje voor.