Clarks

Saltash Free - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Bruin
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Ongevoerd
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00038316
-
Ben jij op zoek naar een paar herenschoenen dat vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit combineert met trendy design? Dan zijn de Saltash Free - G schoenen van Clarks het perfecte paar voor jou!
De Saltash Free - G is een prachtige bruine herenschoen, gemaakt van hoogwaardig leer. De rijke, warme kleur geeft de schoen een klassieke uitstraling die nooit uit de mode raakt. De schachthoogte van deze schoen is laag, wat zorgt voor een moderne en sportieve look.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is de ongevoerde voering. Dit betekent dat je voeten kunnen ademen, waardoor je de hele dag door fris en comfortabel blijft. De rubberen zool biedt optimale grip en is duurzaam, zodat je jarenlang plezier kunt hebben van deze schoenen.
Clarks is niet voor niets de grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met meer dan 195 jaar ervaring combineert Clarks actuele modetrends met vakwerk en hoogwaardige materialen. Elk paar Clarks schoenen is het resultaat van baanbrekende ontwerpen en innovaties, en wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail gemaakt.
Als je voor Clarks kiest, kies je voor een merk dat al sinds 1825 bestaat en wereldwijd bekend staat om zijn kwaliteit en comfort. De oprichters, de broers Cyrus en James, begonnen Clarks in het Engelse graafschap Somerset, waar het hoofdkantoor nog steeds gevestigd is.
Met de Saltash Free - G schoenen haal je niet alleen een stukje kwaliteit en vakmanschap in huis, maar ook een stukje geschiedenis. Deze schoenen zijn niet zomaar schoenen, het zijn schoenen met een verhaal.
Dus waar wacht je nog op? Bestel nu de Saltash Free - G schoenen van Clarks en geniet van comfort, kwaliteit en stijl in één. Maak een statement met deze prachtige herenschoenen en laat zien dat je smaak hebt. Met Clarks aan je voeten ben je altijd klaar voor elke gelegenheid!