Saucony

Shadow 5000

€ 150,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Light beige/rust
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059033
Saucony Shadow 5000. Bij het debuut van deze schoen in onze hardlooplijn in de jaren 80 stond de prestatie centraal, maar nu gaat het allemaal om looks en comfort. De Shadow 5000 beschikt over beide ruimschoots en zorgt ervoor dat je helemaal meedoet in de wereld van de sneakers met deze trendy kleurstellingen.OVERZICHTEen klassiek bovenwerk van mesh en suèdeVeters aan de voorzijde met snelveters in het midden en veterogen bovenEen zacht aanvoelende voering in de kraag en bij de tongTECHNOLOGIESchokabsorberende EVA-tussenzoolXT-600 rubberen buitenzool met driehoekig profiel voor goede grip
Upgrade jouw outfit met de Shadow 5000 sneakers van Saucony, dé perfecte combinatie van comfort, stijl en duurzaamheid. Deze must-have sneakers voor heren zijn een ware eyecatcher, vanwege hun lage schachthoogte en ademende mix van suède en mesh in de chique kleuren licht beige en roest.
De Shadow 5000 sneakers zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel en duurzaam. Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals textielen voering en rubberen zolen garandeert een ongeëvenaarde grip en ultiem draagcomfort, waar je ook bent. Met deze sneakers draag je niet alleen bij aan jouw stijl, maar ook aan een duurzamere toekomst - Saucony streeft ernaar om tegen 2025 90% van hun producten te produceren met gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen.
Saucony, een merk dat leeft voor de toekomst en zich inzet voor innovatie, duurzaamheid en het milieu, biedt met de Shadow 5000 sneakers niet alleen een stijlstatement, maar ook de mogelijkheid om een betere wereld te steunen met jouw keuzes. Door te kiezen voor deze sneakers, maak je niet alleen een fashion statement, maar draag je ook bij aan een duurzamere planeet en een betere toekomst voor ons allemaal.
Het is tijd om jouw stijl te upgraden en een impact te maken. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor duurzaamheid. Kies voor Saucony, kies voor alles behalve gewoon. Sluit je aan bij het streven naar een betere wereld - upgrade je outfit met de Shadow 5000 sneakers van Saucony. Opteer voor duurzaamheid met stijl, en maak het verschil.
WE LEVEN VOOR DE TOEKOMST - EN WE WETEN DAT DE KEUZES DIE WE VANDAAG MAKEN VAN INVLOED ZIJN OP ONS TOEKOMSTBEELD. Wij hebben duurzaamheidsdoelen opgesteld om onszelf steeds uit te dagen. Doe mee met onze missie om steeds beter te worden en streven naar een duurzamere planeet. Kies voor comfort, kies voor stijl, kies voor duurzaamheid. Maak een statement, maak een verschil. Upgrade jouw schoenencollectie met de Shadow 5000 sneakers en ervaar het unieke gevoel van luxe, stijl en duurzaamheid. Maak de wereld een betere plek, stap voor stap.
Upgrade je outfit, maak een statement, en draag bij aan een duurzamere wereld - kies voor de Shadow 5000 sneakers van Saucony. Aan welke duurzame keuze ga jij vandaag bijdragen? Time to make a change!