Step Allena Lo - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00035139
Womens Sport
Wil je een paar schoenen dat niet alleen comfortabel, maar ook trendy en stijlvol is? Maak kennis met de Step Allena Lo - D van Clarks. Deze navyblauwe damesschoenen zijn perfect voor een actieve levensstijl en geven elke outfit een eigentijdse twist. Met deze schoenen aan je voeten ben je helemaal klaar om de wereld te veroveren.
Wat deze schoenen echt uniek maakt, is de combinatie van vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit waar Clarks om bekend staat. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Met meer dan 195 jaar ervaring weet Clarks als geen ander hoe ze de perfecte schoen kunnen maken.
De Step Allena Lo - D is gemaakt van textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Dit zorgt niet alleen voor een ademende en luchtige schoen, maar ook voor een flexibele pasvorm die zich aanpast aan de vorm van je voeten. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht en dempend materiaal dat elke stap moeiteloos maakt. Of je nu langere afstanden wilt lopen of gewoon de hele dag comfortabel wilt blijven, deze schoenen zijn er klaar voor.
De navyblauwe kleur geeft de schoenen een sportieve en eigentijdse uitstraling. Combineer ze met je favoriete jeans en een casual shirt voor een relaxte look, of draag ze met een simpele jurk voor een vrouwelijke touch. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze veelzijdige schoenen.
En alsof dat nog niet genoeg is, dragen deze schoenen ook nog eens het merk Clarks. Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, staat Clarks bekend om hun vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Hoewel het begon in Street, Engeland, is Clarks uitgegroeid tot een wereldwijd merk met verkooppunten in 35 landen. Met hun tijdloze stijl en comfortabele pasvorm zijn de schoenen van Clarks een favoriet bij mensen over de hele wereld.
Kortom, de Step Allena Lo - D is een must-have voor elke vrouw die op zoek is naar comfort, stijl en kwaliteit. Met deze schoenen aan je voeten kun je moeiteloos de wereld verkennen, terwijl je er tegelijkertijd fashionable uitziet. Bestel nu en stap in deze trendy en comfortabele schoenen van Clarks! Artikelnummer: 00035139.