Step AllenaBay - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00035148
Womens Sport
Op zoek naar comfort en stijl in één paar schoenen? Zoek niet verder, want de Step AllenaBay - D is precies wat je nodig hebt! Deze dark grey dames schoenen van Mulder Schoenen zijn gemaakt om jouw dagelijkse look naar een hoger niveau te tillen. Met een naam die doet denken aan avontuur en beweging, zul je je voelen alsof je op wolken loopt.
Als grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik weet Clarks als geen ander hoe ze trendy design moet combineren met vakmanschap. Met meer dan 50 miljoen paar verkochte schoenen per jaar, heeft Clarks een reputatie opgebouwd van hoogwaardige kwaliteit en comfort. En de Step AllenaBay - D is daar geen uitzondering op.
Deze schoenen zijn voorzien van een textiel voering en buitenkant, waardoor ze ademend zijn en je voeten fris blijven, zelfs op de warmste dagen. De EVA zool zorgt voor lichtgewicht en flexibel comfort, waardoor je moeiteloos kunt bewegen. Of je nu door de stad wandelt, op avontuur gaat in de natuur of gewoon lekker op pad bent met vriendinnen, deze schoenen bieden de ondersteuning die je nodig hebt.
Met de dark grey kleur zijn deze schoenen stijlvol en veelzijdig. Ze passen perfect bij elke outfit, van casual jeans tot een zomerse jurk. Dankzij het artikelnummer 00035148 kun je deze schoenen gemakkelijk vinden en bestellen.
Clarks heeft als doel om jouw dagelijkse leven comfortabeler en stijlvoller te maken. Met de Step AllenaBay - D slaagt Clarks erin om jou te laten genieten van de perfecte combinatie van mode en functie. Dus waar wacht je nog op? Stap uit in stijl en ervaar het comfort van Mulder Schoenen met de Step AllenaBay - D!
Bestel nu en laat jezelf verwennen met deze onmisbare schoenen. Wacht niet te lang, want het zou zonde zijn om dit pareltje te missen. Veel plezier met je nieuwe aanwinst!