Step Isle Lace - G

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00034562
-
Op zoek naar comfortabele en trendy schoenen? Zoek niet verder, want de Step Isle Lace - G van Clarks is precies wat je nodig hebt! Deze blauwe herenschoenen zijn de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit.
Met zijn lage schachthoogte en materiaal buitenkant van textiel, straalt de Step Isle Lace - G een casual en moderne uitstraling uit. Of je nu een dag op kantoor hebt of een ontspannen weekendje weg gaat, deze schoenen passen perfect bij elke gelegenheid.
Wat deze schoenen echt bijzonder maakt, is het gebruik van hoogwaardige materialen. De voering is gemaakt van textiel, wat zorgt voor ademend vermogen en comfort gedurende de hele dag. De zool is gemaakt van EVA, een lichtgewicht en flexibel materiaal dat zorgt voor optimale demping en ondersteuning.
Als onderdeel van het merk Clarks, ben je verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Clarks is 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik en verkoopt jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Hun jarenlange ervaring en baanbrekende ontwerpen maken Clarks schoenen een favoriet onder schoenliefhebbers.
Het artikelnummer van deze specifieke schoen is 00034562, waardoor je gemakkelijk de juiste schoen kunt vinden in onze collectie. Of je nu naar een feestje gaat, een wandeling maakt in het park of gewoon een dagelijkse schoen nodig hebt, de Step Isle Lace - G zal jouw look compleet maken.
Bestel nu en ervaar het comfort en de stijl van de Step Isle Lace - G van Clarks. Wacht niet langer en geef jouw schoenencollectie een trendy upgrade! Bij Mulder Schoenen is snelle verzending gegarandeerd, zodat je binnen no-time kunt genieten van jouw nieuwe favoriete paar schoenen.
Let op: De kleur van deze schoenen is navy, wat overeenkomt met een diepblauwe tint. Door de lichte textuur van het materiaal, krijgt de schoen een speels en uniek karakter. Combineer deze schoenen met een jeans en een casual overhemd voor een moeiteloos stijlvolle look.
Wacht niet langer en kies voor de Step Isle Lace - G van Clarks. Comfort, stijl en kwaliteit gegarandeerd!