Step Move Free - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036450
Womens Casual
Beschrijving:
Hey jij! Op zoek naar comfortabele en stijlvolle schoenen die perfect aansluiten bij de actuele modetrends? Dan is de Step Move Free - D van Clarks zeker iets voor jou!
Met meer dan 50 miljoen paar verkocht per jaar, is Clarks 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. En dat is niet voor niets! Het merk staat bekend om zijn vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. En de Step Move Free - D is daar geen uitzondering op.
Met een buitenkant gemaakt van textiel en een voering van zacht textiel, bieden deze schoenen optimaal comfort en een perfecte pasvorm. Geen gedoe met knellende schoenen meer! En dankzij de TPR zool loop je moeiteloos op wolken.
Maar dat is nog niet alles. Deze schoenen komen ook nog eens in de prachtige kleur navy textile. Een tijdloze klassieker die nooit uit de mode raakt. Of je nu een casual dagje hebt gepland of een avondje uit gaat, deze schoenen passen bij elke gelegenheid.
En dames, dit paar is speciaal voor jullie! De Step Move Free - D is ontworpen met jullie behoeften en voorkeuren in gedachten. Van de perfecte pasvorm tot het trendy design, deze schoenen geven jou de boost die je zoekt.
Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, is altijd trouw gebleven aan zijn roots in het Engelse graafschap Somerset. Tegenwoordig is het merk uitgegroeid tot een internationale onderneming met verkooppunten in 35 landen.
Dus waar wacht je nog op? Stap in stijl en comfort met de Step Move Free - D van Clarks. Bestel nu en ervaar zelf waarom dit merk al die jaren wereldwijd zo'n grote hit is geweest!