Step Move Free - D

  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Sale 20
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00036450
Womens Casual
Stap in stijl met de Mulder Schoenen Step Move Free - D sneakers voor dames. Deze trendy en comfortabele sneakers zijn ontworpen door het wereldbekende merk Clarks, dat al sinds 1825 borg staat voor vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit en innovatie.
Deze zwarte sneakers zijn perfect voor elke gelegenheid, of je nu een dagje gaat shoppen in de stad, een avondje uit gaat met vrienden of gewoon lekker wilt rondlopen in stijl. De Step Move Free - D sneakers zijn uitgevoerd in textiel, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, voor een optimale ademendheid en comfort. De zool is gemaakt van TPR-materiaal, wat zorgt voor uitstekende grip en stabiliteit tijdens het lopen.
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het trendy ontwerp gecombineerd met het ultieme draagcomfort. Het bovenwerk is voorzien van subtiele details en een klassieke look, waardoor deze sneakers moeiteloos passen bij elke outfit. Of je nu kiest voor een casual jeans en T-shirt of een chique jurk, de Step Move Free - D sneakers voegen direct een fashionable touch toe aan je look.
Dankzij de speciale D-uitvoering zijn deze sneakers ideaal voor dames met een bredere voet. De pasvorm is perfect afgestemd op de vrouwelijke voet, waardoor je de hele dag zonder ongemak kunt genieten van deze schoenen. De Step Move Free - D sneakers zijn voorzien van een uitneembaar voetbed, waardoor je ze gemakkelijk kunt aanpassen aan je eigen wensen en behoeften.
Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, weet Clarks als geen ander wat de moderne vrouw zoekt in een schoen. Met de Step Move Free - D sneakers combineer je comfort en stijl op een unieke manier. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een ontspannen weekendje weg gaat, deze sneakers bieden de perfecte mix van comfort en fashion.
Bovendien is Clarks een merk met een rijke geschiedenis en een sterke reputatie. Het merk is opgericht door de broers Cyrus en James in 1825 en is sindsdien uitgegroeid tot een wereldwijde speler met verkooppunten in 35 landen. Clarks staat bekend om zijn vakmanschap, hoogwaardige kwaliteit en baanbrekende ontwerpen.
Kies voor comfort, stijl en kwaliteit met de Mulder Schoenen Step Move Free - D sneakers van Clarks. Bestel ze vandaag nog en stap morgen al in stijl! Koop nu en laat je verrassen door het vakmanschap en de innovatie van Clarks.