Clarks

Step Urban Mix - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Groen
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 2 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool TPR
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00035836
-
Hey jij daar! Op zoek naar stijlvolle en comfortabele sneakers voor heren? Dan zijn de Clarks Step Urban Mix - G sneakers echt iets voor jou! Deze prachtige groene sneakers met een khaki tint zijn speciaal ontworpen voor mannen die houden van kwaliteit en stijl. Met hun lage schachthoogte passen deze sneakers perfect bij elke casual outfit. Of je nu een dagje uit gaat met vrienden of naar een festival, met de Step Urban Mix - G maak je zeker een statement.
Het hoogwaardige textiel aan zowel de buitenkant als de binnenkant zorgt niet alleen voor een comfortabele pasvorm, maar ook voor optimale ventilatie. Zeg maar dag tegen zweetvoeten, zelfs tijdens de meest actieve dagen! De TPR zool geeft deze sneakers de perfecte balans tussen flexibiliteit en duurzaamheid. Of je nu een drukke dag op kantoor hebt of een ontspannen wandeling door de stad maakt, deze schoenen bieden de juiste ondersteuning voor jouw voeten.
Als onderdeel van het wereldbekende merk Clarks, staat dit paar garant voor vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, is een wereldwijd gerenommeerd merk dat jaarlijks meer dan 50 miljoen paren verkoopt. Met actuele modetrends gecombineerd met vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit staan altijd voorop bij Clarks.
Dus waar wacht je nog op? Upgrade je stijl met de Clarks Step Urban Mix - G sneakers en maak een statement waar je ook gaat! Bestel deze must-have schoenen vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl van Clarks. Make a statement, step in style! Ga voor kwaliteit, ga voor Clarks.