SUN68

Tom Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Verde Prato
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056830
Sun68 TOM Solid Nylon MEN is uitgevoerd in stevig textiel en heeft een afwerking van suède panelen. Op de tong bevindt zich een textiel label met de quote RUN Faster Than YOU CAN en de hiel heeft een oranje leren hielkap met zwarte merkopdruk. De geborduurde merkopdruk op de zijkant en de accentstreep in de zoolrand maken deze sneakers extra opvallend. Deze lichtgewicht sneaker is gevoerd met oranje ademend mesh in combinatie met zacht textiel en heeft een uitneembaar voetbed met comfortabele demping. Door de gewatteerde enkelkraag en tong ervaar je veel steun en comfort en de witte oplopende zool met zwarte loopzool heeft dankzij de vierkante noppen een optimale grip. Wissel je look af met de gele of witte veters voor een perfecte match bij je outfit! Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Hey sneaker liefhebber! Klaar voor een upgrade van je garderobe met een vleugje Italiaanse flair en stijl? Maak kennis met de Sun68 Tom Solid Nylon sneaker - de must-have schoen voor heren die comfort en mode perfect willen combineren.
Deze unieke sneaker, gemaakt van hoogwaardig leer, textiel en polyurethaan, biedt jou de hele dag door comfort en stijl. De rubberen zool zorgt voor grip en stabiliteit, terwijl de lage schachthoogte de sneaker een relaxte en sportieve uitstraling geeft.
Met de opvallende groene kleur "Verde Prato" van deze sneaker maak je een modern en uniek statement. De ademende textielen voering en het stoere leer en textiel aan de buitenkant geven deze eyecatcher een extra dimensie.
Sun68, het Italiaanse casual-wear merk, staat bekend om zijn aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Inspiratie vinden ze in het dagelijks leven, wat resulteert in trendy en comfortabele kleding en schoenen die moeiteloos van dag naar nacht gedragen kunnen worden.
Houd je van het merk Sun68 en zou je graag de nieuwste Sun68 sneakers voor heren kopen? Dan ben je bij Schuurman Schoenen aan het juiste adres. Sun68: voor degenen die op zoek zijn naar stijlvolle en comfortabele footwear met een Italiaanse touch. Ga voor stijl, ga voor comfort, ga voor Sun68!
Dus, waar wacht je nog op? Laat jouw persoonlijke stijl stralen met de Sun68 Tom Solid Nylon sneaker en maak een fashion statement waar je trots op kunt zijn! Bestel nu en maak van elke stap een fashion statement. Ben jij klaar om je schoenencollectie uit te breiden met deze hippe Sun68 Tom Solid Nylon sneakers? Kies voor comfort en stijl met een Italiaanse touch en laat jouw eigen unieke stijl zien aan de wereld. Let's go shopping!