Saucony

Progrid Omni 9

€ 159,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Saucony
Kleur Light Sand/navy
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Unisex
Artikel Nr. 00059035
Saucony Progrid Omni 9. Het Original Retro Tech-silhouet uit 2010 werd geremasterd tot een klassiekere, kleurrijke sneaker met verfijnd mesh, varkensleer en leren details. Met zijn gedesatureerde kleuren is deze schoen een waar statement voor iedereen die van sport maar ook van stijl houdt.
Welkom in de wereld van duurzaamheid en stijl met de Saucony Progrid Omni 9 sneakers! Deze veelzijdige sneakers in de kleur Light Sand/Navy zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een bewuste keuze voor een duurzamere toekomst.
Stap in deze duurzame sneakers en maak een statement met jouw keuze voor hoogwaardig suède en mesh materiaal. Dit zorgt niet alleen voor stijl, maar ook voor ademend vermogen en duurzaamheid. De lage schachthoogte geeft je een moderne look, terwijl de rubberen zool zorgt voor optimale grip en stabiliteit tijdens elke stap die je zet.
Met de tijdloze kleurencombinatie van Light Sand en Navy kan je de Progrid Omni 9 sneakers eindeloos combineren met al je favoriete outfits. Een unisex design zorgt ervoor dat deze sneakers voor iedereen geschikt zijn, ongeacht geslacht.
Het gaat bij Saucony verder dan alleen maar looks. Ze streven ernaar om tegen 2025 maar liefst 90% van hun producten te maken van gerecyclede, organische of hernieuwbare materialen. Doe mee met deze beweging naar een duurzamere planeet door te kiezen voor de Progrid Omni 9 sneakers. Elke stap die je zet, draagt bij aan een betere toekomst voor ons allemaal.
Maak een impact met je keuzes en toon dat je geeft om zowel jezelf als de wereld. Loop vol vertrouwen de toekomst tegemoet met de Saucony Progrid Omni 9 aan je voeten. Doe mee met de uitdaging om jezelf te verbeteren en te kiezen voor duurzame en trendy schoenen. Samen maken we een verschil voor een betere toekomst. #sauconylove #sustainablefashion #bewustekledingkeuze #betterfuture
Kenmerken:
- Duurzame sneakers in de kleur Light Sand/Navy
- Hoogwaardig suède en mesh materiaal voor ademend vermogen
- Lage schachthoogte voor een moderne look
- Rubberen zool voor optimale grip en stabiliteit
- Unisex design voor iedereen
- Tijdloze kleurencombinatie voor eindeloze combinatiemogelijkheden
Doe mee met ons doel om de wereld een beetje mooier te maken met recyclebare materialen. We leven voor de toekomst - en jouw keuzes van vandaag zullen een impact hebben op ons toekomstbeeld. Kies bewust, kies voor duurzaamheid, kies voor de Saucony Progrid Omni 9. Elk paar sneakers staat voor een stap richting een schonere planeet en een stijlvollere toekomst.