Skechers

UNO - Stand on Air

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur TURQ
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
De UNO - Stand on Air sneakers voor dames zijn stijlvol en duurzaam, gemaakt van milieuvriendelijk Durabuck materiaal. De lage schachthoogte en turquoise kleur maken deze sneakers fris en comfortabel. Met een luchtgedempte tussenzool en rubberen grip buitenzool bieden ze extra comfort en duurzaamheid. Deze sneakers dragen bij aan een duurzamere wereld.
Op zoek naar een paar eco-vriendelijke sneakers die niet alleen jouw voeten, maar ook onze planeet gelukkig maken? Dan zijn de UNO - Stand on Air sneakers van Mulder Schoenen en Skechers jouw perfecte match! Deze trendy schoenen zijn speciaal ontworpen voor moderne dames die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan.
De UNO - Stand on Air sneakers zijn gemaakt van duurzaam Durabuck materiaal in een prachtige turquoise kleur. Niet alleen zijn ze stijlvol, maar ze dragen ook bij aan een milieuvriendelijke keuze door het gebruik van gerecyclede materialen. Het design van deze sneakers is niet alleen oogverblindend, maar ook een statement voor duurzaamheid.
Met een zachte textielen voering en een lage schachthoogte bieden de UNO - Stand on Air sneakers ultiem comfort en een eigentijdse uitstraling. De binnenzool met NASA-ontwikkeld Memory Foam zorgt voor optimale demping, ondersteuning en aanpassingsvermogen aan de vorm van je voeten. Zeg dus maar dag tegen pijnlijke voeten dankzij de podologisch gecertificeerde steunzool met Skechers' Arch Fit technologie.
De rubberen zool van de UNO - Stand on Air sneakers zorgt voor optimale grip en demping, waardoor je de hele dag comfortabel kunt bewegen. Bij Mulder Schoenen en Skechers staan niet alleen stijl en comfort centraal, maar ook het welzijn van onze planeet en onze medewerkers.
Wil je opvallen, comfortabel lopen en bijdragen aan een groenere wereld? Kies dan voor de UNO - Stand on Air sneakers van Mulder Schoenen en Skechers. Bestel vandaag nog en zet met trots en comfort de eerste stap naar een duurzamere planeet!
Skechers staat bekend om de Arch Fit technologie, de ultieme comfortoplossing voor pijnlijke voeten. Alle sportieve modellen van Skechers met deze technologie hebben een podologisch gecertificeerde steunzool voor jouw optimale comfort. Daarnaast is Skechers wereldberoemd door het gebruik van Memory Foam, ontwikkeld door NASA, wat zorgt voor demping, comfort en ondersteuning. Kies bewust, kies comfort, kies duurzaamheid. Kies voor Skechers!