Skechers

Uno Stand on Air 73690

€ 89,95
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Skechers
Kleur Rood
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Kunststof
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00042275
Skechers Street™ Uno - Stand on Air hebben een klassiek comfort met een frisse update. Deze veterschoen heeft een glad geperforeerd synthetisch ‘Durabuck’ bovenwerk met een air-cooled memory foam binnenzool en een Skech-Air zichtbare luchtgedempte tussenzool en een flexibele rubberen grip buitenzool.
Stap in de rode Mulder Schoenen Uno Stand on Air 73690 en laat je voeten een fashion statement maken! Deze trendy sneaker voor dames is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan je garderobe, maar ook een bewuste keuze voor comfort en duurzaamheid. Met het hoogwaardige Durabuck materiaal straal je moderniteit uit en ben je verzekerd van langdurige kwaliteit.
Met het comfortabele textielen voering en de Air-Cooled Memory Foam binnenzool biedt de Uno Stand on Air 73690 optimale ondersteuning en demping. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat je voeten altijd in een aangenaam klimaat blijven, ideaal voor lange dagen op pad. De lage schachthoogte zorgt voor een perfecte pasvorm en geeft je een casual, sportieve uitstraling die zeker de aandacht zal trekken.
Als onderdeel van het duurzame merk Skechers draag je met de Uno Stand on Air 73690 niet alleen bij aan je eigen stijl, maar ook aan een groenere planeet. Het bovenwerk van gerecyclede materialen maakt van deze sneaker niet alleen een fashion statement, maar ook een statement voor een betere wereld. Skechers staat voor comfort, zorg en respect voor iedereen, van de fabrieken tot de leveranciers en medewerkers.
Maak een bewuste keuze en ga comfortabel én stijlvol door het leven met de Uno Stand on Air 73690. Voeg deze must-have sneaker vandaag nog toe aan je garderobe en maak je klaar voor een modieus avontuur. Bestel jouw eigen paar en zet samen met Skechers een trendy stap richting een groenere wereld. Let's go green together!
Met Skechers maak je elke dag een beetje groener in stijlvolle veterschoenen! Gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen en voorzien van een dempende binnenzool van memory foam. Omdat onze planeet ertoe doet! Skechers werd opgericht met de filosofie om mensen op de eerste plaats te zetten, met comfort en zorg voor zowel medewerkers als klanten.
Kortom, investeer in comfort, stijl en duurzaamheid met de rode Mulder Schoenen Uno Stand on Air 73690. Maak een statement op fashiongebied en draag bij aan een groenere wereld. Waar wacht je nog op? Zet vandaag nog een trendy stap richting een stijlvolle en milieubewuste toekomst met deze prachtige sneakers! Let's go green!