Veja

V-10 CWL Mens

€ 164,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur Wit
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant vegan leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059060
VEJA V-10 sneakers.Het V-10 model gemaakt van ecologische en duurzame materialen:- Bovenwerk van C.W.L. Dit is biologisch katoen bedekt met hars van maïs- en ricinusolie.Dit materiaal is 54% biobased en is een veganistisch alternatief voor leer.- Panelen gemaakt van C.W.L. & vegan suède- Logo V gemaakt van rubber en rijstafval (22%)- Veters van 100% biologisch katoen- Zachte binnenvoering (33% biologisch katoen en 67% gerecycled polyester)- Binnenzool gemaakt van suikerriet (40%), biologisch katoen (12%), rubber uit het Amazonegebied (11%) en gerecycled E.V.A.* (11%)- 59% bio-sourced en gerecyclede buitenzool: gemaakt van rubber uit het Amazonegebied (24%), rijstafval (23%) en gerecycled rubber (12%)- Gemaakt in Brazilië, in de regio Porto Alegre

Stap in stijl, comfort en duurzaamheid met de V-10 CWL Mens sneakers van Veja. Deze eco-friendly en vegan sneakers zijn de perfecte keuze voor heren die op zoek zijn naar een tijdloos design met een milieubewuste insteek.

Gemaakt van C.W.L. materiaal, met een vegan leather buitenkant en een zachte textiele voering, bieden deze sneakers niet alleen een strakke uitstraling, maar dragen ze ook bij aan een betere wereld. De full-white kleur zorgt voor een frisse en veelzijdige look, terwijl het subtiele Veja-logo op de zijkant een vleugje stijl toevoegt.

Met een lage schacht en rubberen zool bieden de V-10 CWL Mens sneakers van Veja optimaal comfort en ondersteuning, de hele dag door. Combineer ze met een casual jeans voor een moeiteloze en sportieve look die perfect past bij elke gelegenheid.

Veja, opgericht in 2005, staat bekend om het mixen van sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen. Door het gebruik van biologisch katoen en gerecyclede materialen, zoals Amazonisch rubber en gerecyclede plastic flessen, zetten ze zich in voor een duurzamere toekomst. Doe mee met de beweging en draag bij aan een betere wereld, stap voor stap. Veja - walk the talk.

Als je op zoek bent naar sneakers die niet alleen goed zijn voor je voeten, maar ook voor de planeet, dan zijn de V-10 CWL Mens sneakers van Veja de perfecte keuze. Doe mee met de trend van duurzaamheid en stijl, en loop met trots in sneakers die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook goed voor de wereld om ons heen. Veja - voor wie écht iets wil betekenen.

The VEJA Project Since 2005, VEJA has been creating sneakers in a different way, mixing social projects, economic justice, and ecological materials.

VEJA uses Brazilian and Peruvian organic cotton for the canvas and laces, Amazonian rubber for the soles, and various innovative materials made from recycled plastic bottles or recycled polyester.

VEJA sneakers are produced in high-standard factories in Brazil and Portugal. The logistics of our VEJA stores in Europe and e-commerce are managed by Log’ins, a professional and social inclusion company.

Stap in de wereld van duurzame mode met de V-10 CWL Mens sneakers van Veja. Met deze sneakers draag je niet alleen bij aan een betere wereld, maar zie je er ook nog eens stijlvol uit. Bestel ze nu en maak een statement met je voeten! Veja - walk the talk.