Veja

V-10 CWL Mens

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur White_Brittany
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant vegan leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059060
VEJA V-10 sneakers.Het V-10 model gemaakt van ecologische en duurzame materialen:- Bovenwerk van C.W.L. Dit is biologisch katoen bedekt met hars van maïs- en ricinusolie.Dit materiaal is 54% biobased en is een veganistisch alternatief voor leer.- Panelen gemaakt van C.W.L. & vegan suède- Logo V gemaakt van rubber en rijstafval (22%)- Veters van 100% biologisch katoen- Zachte binnenvoering (33% biologisch katoen en 67% gerecycled polyester)- Binnenzool gemaakt van suikerriet (40%), biologisch katoen (12%), rubber uit het Amazonegebied (11%) en gerecycled E.V.A.* (11%)- 59% bio-sourced en gerecyclede buitenzool: gemaakt van rubber uit het Amazonegebied (24%), rijstafval (23%) en gerecycled rubber (12%)- Gemaakt in Brazilië, in de regio Porto Alegre
Hey sneakerlover!
Op zoek naar stijlvolle, comfortabele en duurzame sneakers? Dan zijn de Veja V-10 CWL herensneakers echt iets voor jou! Gemaakt van het innovatieve vegan leer C.W.L., zijn deze schoenen niet alleen goed voor jou, maar ook voor onze planeet. Met hun frisse kleurencombinatie van wit en zacht grijs zijn ze een ideale aanvulling op elke outfit.
De lage schacht en voering van textiel zorgen voor ultiem comfort gedurende de hele dag, terwijl de rubberen zolen uitstekende grip en demping bieden voor dagelijks gebruik. Maar wat deze sneakers echt uniek maakt, is het feit dat ze volledig vervaardigd zijn van vegan materialen. Ideaal voor bewuste shoppers die op zoek zijn naar een mix van stijl, comfort en duurzaamheid.
Sinds 2005 staat Veja bekend om hun toewijding aan duurzame schoenen, met sociale projecten en milieuvriendelijke materialen in het middelpunt. Het VEJA Project creëert sneakers op een andere manier, waarbij sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen worden gecombineerd. Met Braziliaans en Peruaans biologisch katoen, Amazonerubber en innovatieve gerecyclede materialen, draag je met Veja bij aan een groenere en eerlijkere wereld.
Maak een bewuste keuze met Veja V-10 CWL herensneakers en stap stijlvol en duurzaam de wereld in. Bestel vandaag nog en maak een statement met je schoeisel. Loop met trots op deze prachtige en bewuste sneakers, en draag bij aan een betere wereld. Kies voor Veja en zet een stijlvolle stap richting een duurzamere toekomst.
Bestel nu en loop met trots rond op schoenen die niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam zijn. Maak een fashion statement en help onze planeet met Veja!
Het VEJA Project
Sinds 2005 creëert VEJA sneakers op een andere manier, met sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen. Met Braziliaans en Peruaans biologisch katoen, Amazonerubber en diverse innovatieve gerecyclede materialen draagt VEJA bij aan een betere wereld. Veja's sneakers worden geproduceerd in hoogwaardige fabrieken in Brazilië en Portugal, en de logistiek van hun winkels in Europa en e-commerce worden beheerd door Log'ins, een professioneel en sociaal inclusief bedrijf. Maak een stijlvolle én duurzame keuze met Veja!
Kies voor Veja en maak een stijlvolle stap in de goede richting!