Clarks

Wallabee - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Beige
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016295
-
Stop met zoeken! Mulder Schoenen heeft dé perfecte veterschoenen voor heren die je nodig hebt: de Wallabee - G van Clarks. Deze prachtige beige schoenen zijn een harmonieuze mix van stijl, comfort en vakmanschap. Met de Wallabee - G in jouw collectie ben je verzekerd van een trendy en eigentijdse look, zonder concessies te doen aan de hoogwaardige kwaliteit waar Clarks om bekend staat.
Het luxe suede materiaal aan de buitenkant van de Wallabee - G geeft een tijdloze en veelzijdige uitstraling aan elke outfit. De warme beige kleur, Maple Suede genaamd, maakt deze schoenen een absolute must-have voor elke moderne man. Of je nu een casual outfit wil samenstellen of naar een formele gelegenheid gaat, met de Wallabee - G maak je gegarandeerd een fashion statement.
Wat deze veterschoenen echt onderscheidt, is de unieke crepe zool. Deze zool biedt niet alleen grip op verschillende ondergronden, maar zorgt ook voor een veerkrachtige en flexibele tred. Het handelsmerk van Clarks, deze zool geeft de schoenen een karakteristieke en onderscheidende touch die jouw outfit naar een hoger niveau tilt.
Het draagcomfort van de Wallabee - G is werkelijk ongeëvenaard. De voering en binnenzool van leer houden je voeten de hele dag fris en comfortabel, zelfs na een lange dag van lopen en staan. Dankzij de lage schachthoogte zijn deze schoenen gemakkelijk aan te trekken en geschikt voor elke voetvorm.
Met de Wallabee - G veterschoenen van Clarks voeg je niet alleen een nieuw paar schoenen toe aan je collectie, maar ook een vleugje tijdloze stijl en comfort aan elke stap die je zet. Bestel nu jouw eigen paar bij Mulder Schoenen en ontdek zelf waarom Clarks al bijna twee eeuwen lang de voorkeur heeft van modebewuste mannen over de hele wereld. Jij verdient alleen het beste, en met Clarks krijg je dat ook!
Ervaar de perfecte combinatie van actuele modetrends, vakwerk en hoogwaardige kwaliteit met de Wallabee - G van Clarks. Wacht niet langer en voeg dit iconische paar herenschoenen toe aan jouw collectie. Met de Wallabee - G ben jij klaar om elk avontuur in stijl aan te gaan.
Clarks, opgericht in 1825 door de broers Cyrus en James, is uitgegroeid tot 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik. Met jaarlijks meer dan 50 miljoen verkochte paren, staat Clarks bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. Innovatieve ontwerpen en baanbrekende modetrends maken Clarks al bijna twee eeuwen lang de