Clarks

Wallabee - G

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Clarks
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 4 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Crepe
Materiaal buitenkant Suede
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00016295
-
Hey jij!
Op zoek naar de perfecte combinatie van stijl, comfort en vakmanschap? Dan zijn de Clarks Wallabee - G veterschoenen in trendy zwart echt iets voor jou! Deze iconische veterschoenen behoren tot de legendarische Clarks Originals collectie en zijn voorzien van de kenmerkende crêpe-zool voor ultiem comfort en grip.
De Clarks Wallabee - G veterschoenen hebben een lage schachthoogte en zijn gemaakt van hoogwaardig suède aan de buitenkant, waardoor ze ademend en comfortabel zijn voor dagelijks gebruik. De leren voering zorgt voor een luxueuze uitstraling en extra draagcomfort, waardoor je de hele dag vol vertrouwen op pad kunt gaan.
Clarks, als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, staat bekend om vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit. De combinatie van actuele modetrends en vakwerk zorgen ervoor dat je met deze schoenen niet alleen stijlvol voor de dag komt, maar ook optimaal comfort ervaart.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze must-have Clarks Wallabee - G veterschoenen toe aan je collectie en upgrade jouw look naar een hoger niveau. Of je nu een casual outfit wilt versterken of op zoek bent naar een tijdloos paar schoenen, deze veterschoenen zijn de ideale keuze voor elke gelegenheid.
Haast je naar Mulder Schoenen en ontdek zelf de perfecte mix van vakmanschap, draagcomfort en stijl met de Clarks Wallabee - G veterschoenen. Bestel ze vandaag nog en stap vol vertrouwen de wereld in met deze tijdloze en trendy schoenen!
Actuele modetrends gecombineerd met vakwerk. Als 's werelds grootste fabrikant van schoenen voor alledaags gebruik, verkoopt Clarks jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en hoogwaardige kwaliteit, gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij altijd voorop.
Sinds de oprichting in 1825, door de broers Cyrus en James, is Clarks gevestigd in Street, een plaats in het Engelse graafschap Somerset. Met verkooppunten in 35 landen is Clarks nu een internationale onderneming die niet alleen stijlvolle schoenen, maar ook comfortabele en duurzame footwear produceert. Trust Clarks for all-day comfort and timeless style!