Woden

Ydun Icon

€ 99,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Grijs
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00051417
De Ydun Icon sneakers voor dames zijn duurzaam vervaardigd van textiel en leer, met minimaal 50% gerecycled polyester uit PET-flessen. Deze grijze Sea Fog Grey sneakers hebben een lage schachthoogte, rubberen zool en ademende textielvoering. De rubberen hielkap en visleren details zorgen voor een stijlvolle uitstraling. De sneakers bieden een zachte wandelervaring en lichtgewicht comfort dankzij het PU-schuim voetbed en hebben een WODEN luchtstroomvoetbed voor ademend vermogen.
Hey jij daar!
Wil je de perfecte mix van stijl en comfort in een sneaker? Maak kennis met de Ydun Icon van Mulder Schoenen! Deze prachtige lage sneaker in het grijs van Sea Fog Grey is precies wat je nodig hebt om je outfit compleet te maken.
De Ydun Icon is gemaakt van luxe textiel en leer aan de buitenkant, wat in combinatie met de zachte textielen voering zorgt voor ultiem comfort de hele dag door. De rubberen zool biedt grip en stabiliteit, waardoor deze sneaker perfect is voor dagelijks gebruik.
Maar wat deze sneaker echt bijzonder maakt, is de afkomst ervan: het Scandinavische merk Woden. Dit groene en duurzame sneakermerk heeft oog voor kwaliteit en design en gelooft in een groenere toekomst. Woden staat voor Scandinavisch design, natuurlijke materialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding.
Woden, opgericht door Carsten Holm, richt zich op fashion, functionaliteit en anatomie en heeft de Ydun Icon tot in de puntjes ontworpen voor de stedelijke levensstijl van vandaag. Met Woden maak je niet alleen een statement, maar draag je ook bij aan een betere wereld.
Of je nu een casual outfit wilt opfrissen of een sportieve look wilt completeren, de Ydun Icon is de ideale keuze. Het elegante grijs van Sea Fog Grey, het luxe materiaal van textiel en leer aan de buitenkant, de zachte voering voor ultiem comfort en de stevige rubberen zool maken deze sneaker een must-have voor elke moderne vrouw.
Loop groen. Loop Woden. Kies voor stijl, comfort en duurzaamheid. Kies voor de Ydun Icon van Mulder Schoenen en maak een statement. Betreed de wereld in stijl en maak een verschil. Betreed de wereld met comfort. Betreed de wereld met Woden.