Woden

Ydun Icon Glitter

€ 109,95
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058631
De Ydun Icon Glitter sneakers van WODEN zijn duurzaam en trendy. Ze zijn gemaakt van textiel en leer, met gerecycled polyester uit PET-flessen in het backing materiaal. De sneakers hebben een lichtgewicht PU-schuim binnenzool en een ademend WODEN-voetbed met luchtstroom. De schoenen bieden de hele dag door een comfortabele loopervaring.
Stap uit je comfortzone en laat je stralen als nooit tevoren met de Ydun Icon Glitter sneakers van Woden! Deze unieke sneakers in prachtig navy multi zijn een echte eyecatcher die jouw persoonlijke stijl naar een hoger niveau tilt. De verschillende tinten blauw en sprankelende glitterdetails geven deze sneakers een speelse en glamoureuze uitstraling die je niet wilt missen.
Met een lage schachthoogte en vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals textiel en leer, bieden de Ydun Icon Glitter sneakers duurzaamheid en kwaliteit. De zachte textielen voering zorgt ervoor dat je voeten de hele dag comfortabel blijven, terwijl de EVA-zool optimale schokdemping biedt. Zo ben je niet alleen trendy, maar ook praktisch en comfortabel bezig.
Deze trendy sneakers behoren tot het innovatieve merk Woden, een Scandinavisch sneakermerk dat bekend staat om zijn hoogwaardige materialen, Scandinavisch design en geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Woden gelooft in de kracht van producten en mensen, en onze schoenen worden met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen, speciaal voor de urban levensstijl van vandaag.
Kies voor de Ydun Icon Glitter sneakers van Woden en omarm jouw unieke stijl met een vleugje glamour en comfort. Laat jezelf stralen en schitter de hele dag door met deze eyecatchers aan je voeten! Bestel deze onweerstaanbare sneakers vandaag nog en geef jouw outfit de perfecte finishing touch. Maak een fashion statement en laat jouw persoonlijkheid spreken met deze unieke schoenen van Woden!
Dus, waar wacht je nog op? Voeg deze stijlvolle sneakers toe aan je collectie en laat jezelf zien terwijl je straalt in de sprankelende Ydun Icon Glitter sneakers van Woden. Met deze sneakers zal niemand om jou heen kunnen en verdien je het om gezien te worden! Maak vandaag nog een bewuste keuze voor stijl, comfort en kwaliteit met Woden - een groene voetafdruk.
Woden - een groene voetafdruk
Woden is een Scandinavisch sneakermerk met de focus op Scandinavisch design, natuurlijke kwaliteitsmaterialen en een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Wij geloven in producten en mensen, onze schoenen worden daarom met zorg ontworpen door gepassioneerde en getalenteerde mensen. Fashion, functionaliteit en anatomie zijn essentiële elementen van het DNA van Woden en zorgen ervoor dat onze sneakers tot in elk detail worden ontworpen voor de urban levensstijl van deze tijd.
Ga voor stijl, comfort en kwaliteit met de Ydun Icon Glitter sneakers van Woden en laat jouw