Wolky

6202700

€ 139,00
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Wolky
Kleur Blauw
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Leer
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00012135

Hey daar, zonnestraal! Klinkt een stap naar een duurzamere keuze je als muziek in de oren? Dan hebben wij de perfecte bundel van stijl en betrokkenheid voor jou. Maak kennis met de blauwe 6202700 van Wolky, jouw stijlvolle metgezel voor een groenere toekomst.

Of je nu een zomerse strandwandeling in de planning hebt, of gewoon wilt ontspannen in je achtertuin, deze laaggesneden leren sandalen zorgen ervoor dat je elke beweging vlot en in stijl kunt uitvoeren. Dankzij het lederen interieur en exterieur voelt het alsof je op wolken wandelt, terwijl de rubberen zool je een stevige grip biedt.

Maar het oog wil ook wat, toch? De glanzende blauwe tint geeft de 6202700 net dat beetje extra bling. Ze matchen perfect bij dat luchtige zomerjurkje, maar staan ook top bij die laid-back jeans voor een casual look. Elke outfit krijgt zo'n lekkere zomerse vibe met deze schoonheden aan je voeten.

En, ja, daarbij ga je ook voor een duurzamere keuze. Met een beetje zorg gaan deze elegante zomersandalen vele seizoenen mee. Zo draag je jouw steentje bij aan een mooiere wereld, zonder in te leveren op stijl en comfort! Dus, ben je klaar om met deze Wolkys de zomer in te stappen?

6202700 van Wolky

Ontdek de 6202700, een duurzame schoen van Wolky. Gemaakt van hoogwaardig leer aan zowel de binnen- als de buitenkant, biedt deze schoen ultiem comfort en stijl. Wolky staat bekend om schoenen die niet alleen mooi zijn en goed voor je voeten, maar ook voor de planeet.

  • Merk: Wolky
  • Materiaal binnenkant: Leer
  • Materiaal buitenkant: Leer
  • Eco friendly: Ja

Styling Tip
Combineer de 6202700 met je favoriete sportieve outfit voor een stijlvolle en comfortabele look.

de-Mulders - 100 jaar liefde voor elkaar én voor schoenen.