Vans

Authentic Reissue 44

€ 79,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur YLW1 - Yellow
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool FSC Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059071
VANS Authentic Reissue 44 kenmerken: biobased PU, FSC Rubber, Regeneratief Rubber, Regeneratief Katoen
Hey jij daar! Ben je op zoek naar een trendy toevoeging aan je schoenencollectie? Dan moet je absoluut de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers in het geel hebben! Dit gloednieuwe model is gemaakt van duurzaam organic cotton en heeft een stijlvolle lage schachthoogte, perfect voor dagelijks gebruik.
Deze dames sneakers in een opvallende gele kleur voegen een speelse en trendy touch toe aan elke outfit. De textielen voering zorgt voor een zacht gevoel aan je voeten, terwijl de FSC rubberen zool voldoende grip en stabiliteit biedt tijdens het lopen. De buitenkant van de schoen is gemaakt van hoogwaardig textiel, wat een luxe uitstraling geeft en duurzaamheid garandeert.
Sluit je aan bij de rijke geschiedenis van skateboarding en voeg een vleugje skatesfeer toe aan jouw outfit met de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers. Net als Vans, werden ook de sneakers van De Mulders oorspronkelijk omarmd door skateboarders vanwege de stoere designs en rubberen zolen. Durf anders te zijn, durf op te vallen en laat jouw unieke stijl zien met deze must-have sneakers.
- Gemaakt van duurzaam organic cotton materiaal
- Stijlvolle lage schachthoogte voor dagelijks gebruik
- Comfortabele textielen voering voor een zacht gevoel
- Antislip FSC rubberen zool voor stabiliteit
- Trendy geel ontwerp voor een speelse touch
Voeg een vleugje skateboardstijl toe aan jouw outfit met de De Mulders Authentic Reissue 44 sneakers. Durf anders te zijn, durf op te vallen en laat jouw unieke stijl zien met deze unieke gele sneakers! Haal ze vandaag nog in huis en wandel vol vertrouwen en stijl de deur uit! Let's go off the wall met De Mulders!
SKATEBOARDERS DIE GROOT FAN WAREN VAN DE RUIGE DESIGNS EN RUBBEREN ZOLEN VAN DE SNEAKERS, WERDEN DOOR HEEL ZUID-CALIFORNIË MET VANS GESPOT. De Vans #95, nu bekend als de Era, met een gevoerde kraag en verschillende kleurcombinaties, werd ontworpen door Tony Alva en Stacy Peralta. De schoen was favoriet onder een generatie skateboarders. HET OFF THE WALL-LOGO VAN VANS WERD GEÏNTRODUCEERD in 1976. De Vans #36, de Old Skool, deed zijn intrede. Hierop was de nu zo bekende Vans Sidestripe te zien. De Old Skool was Vans’ eerste skateschoen met geïntegreerde leren delen voor meer stevigheid.
Met de Authentic Reissue 44 sneakers zet je