Vans

Old Skool 36

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Vans
Kleur BK21 - Yellow/Multi
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool FSC Rubber
Materiaal buitenkant Textiel
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00059072
VANS Old Skool is een lage veterschoen met de iconische zijstreep. Het foam-voetbed biedt een fijne demping. Dit model heeft verstevigde teenstukken ter voorkoming van slijtage en de kenmerkende buitenzool met wafelprofiel van Vans voor een stevige grip.Samenstelling: biobased PU, FSC Rubber, Regeneratief Katoen, Regeneratief Rubber, Biologisch Katoen.
Hey jij daar! Op zoek naar die ene unieke toevoeging aan je schoenencollectie die jouw stijl naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met de Old Skool 36 van Vans, een gloednieuwe aanwinst in ons assortiment die je niet wilt missen!
De Old Skool 36 is speciaal ontworpen voor dames en gemaakt van duurzaam organic cotton in een opvallende kleurencombinatie van geel en multi. Deze sneakers zullen zeker alle ogen op jou gericht hebben. Maar deze schoenen bieden niet alleen stijl, maar ook comfort en kwaliteit.
Met een lage schachthoogte voor een perfecte pasvorm, een voering van textiel om je voeten warm te houden en een FSC rubberen zool voor ultieme grip en stabiliteit bij elke stap die je zet, zijn de Old Skool 36 sneakers perfect voor actieve dagen of relaxte momenten in stijl.
De rijke geschiedenis van Vans maakt de Old Skool 36 extra bijzonder. Skateboarders die groot fan waren van de ruige designs en rubberen zolen van de sneakers werden door heel Zuid-Californië met Vans gespot. De Vans #36, de Old Skool, met de kenmerkende Vans Sidestripe, ontworpen door Tony Alva en Stacy Peralta, maakt deze schoen uniek en herkenbaar.
Til je stijl naar een hoger niveau, draag bij aan een beter milieu met de duurzame materialen van de Old Skool 36 en straal zelfvertrouwen en comfort uit met elke stap die je zet. Voeg deze must-have sneakers vandaag nog toe aan je collectie en durf de wereld te veroveren met Vans aan je zijde. Bestel de Old Skool 36 nu en laat jouw unieke stijl spreken! Let's go!
SKATEBOARDERS DIE GROOT FAN WAREN VAN DE RUIGE DESIGNS EN RUBBEREN ZOLEN VAN DE SNEAKERS, WERDEN DOOR HEEL ZUID-CALIFORNIË MET VANS GESPOT. De Vans #95, nu bekend als de Era, met een gevoerde kraag en verschillende kleurcombinaties, werd ontworpen door Tony Alva en Stacy Peralta. De schoen was favoriet onder een generatie skateboarders. HET OFF THE WALL-LOGO VAN VANS WERD GEÏNTRODUCEERD in 1976. De Vans #36, de Old Skool, deed zijn intrede. Hierop was de nu zo bekende Vans Sidestripe te zien. De Old Skool was Vans’ eerste skateschoen met geïntegreerde leren delen voor meer stevigheid. Wat begon als zomaar een tekeningetje van Paul Van Doren, werd in het begin de 'jazz-streep' genoemd en is inmiddels uitgegroeid tot een onmis