Woden

Ronja

€ 119,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Woden
Kleur Groen
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant textile/leather
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00055731
De duurzame WODEN Ronja sneakers zijn ontworpen met coole kleur geblokkeerde details en een sportief ontwerp. Ze zijn gemaakt van leer en textiel met vislederen details op de hiel. Het leer is afkomstig van LWG gecertificeerde productie. De sneakers hebben een lichtgewicht en schokabsorberende binnenzool van zacht PU-schuim. Daarnaast hebben ze een ademend WODEN luchtstroomvoetbed en een kurkzool voor extra comfort. De sneakers bevatten gerecycled textiel en hebben een gegoten EVA-zool.
Hey jij,
Ben jij op zoek naar sneakers met stijl, comfort en een flinke dosis persoonlijkheid? Maak kennis met de Ronja sneakers van Woden - de eyecatcher in een opvallend groen met Mojito Multi tinten! Deze schoenen zijn niet zomaar sneakers; het zijn een uitnodiging om te stralen en jouw eigen unieke stijl te omarmen.
De Ronja sneakers van Woden zijn speciaal ontworpen voor dames die houden van een trendy uitstraling en duurzaamheid. Met een lage schachthoogte en een stijlvolle mix van textiel en leer aan de buitenkant, bieden deze sneakers niet alleen een unieke look, maar ook langdurige kwaliteit. De zachte voering van textiel zorgt voor een comfortabele pasvorm, terwijl de rubberen zool optimale grip en demping biedt tijdens het lopen.
Als jij ook gelooft in stijl, comfort en duurzaamheid, is de keuze voor de Ronja sneakers van Woden een no-brainer. Niet alleen loop je zelf met een fashionable statement rond, maar draag je ook bij aan een groenere wereld door te kiezen voor duurzame materialen. Zo maak je niet alleen een mode-statement, maar ook een statement voor het milieu!
Woden, opgericht door de schoenexpert Carsten Holm, staat voor Scandinavisch design, natuurlijke materialen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De sneakers zijn tot in detail ontworpen voor de urban levensstijl van vandaag, met fashion, functionaliteit en anatomie als belangrijke elementen van het merk.
Waar wacht je nog op? Laat jouw voeten stralen met de Ronja sneakers van Woden. Kies voor comfort, kwaliteit, stijl én een groenere wereld. Maak vandaag nog een bewuste keuze en loop met trots en comfort door het leven. Ga voor Woden, ga voor jouw eigen groene voetafdruk - kies voor de Ronja sneakers!
Veel plezier met winkelen en maak jouw unieke look compleet met de Ronja sneakers van Woden. Laat jezelf zien, laat jezelf stralen - en voeg die speciale Scandinavische touch toe aan jouw outfit. Ga voor Woden, ga voor stijl, ga voor comfort. Ga voor een beter milieu met een geweldig paar groene sneakers!