Fitflop

Graccie Slides

Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Zwart
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00046546
DE3
Ben jij klaar voor een zomer vol comfort en stijl? Dan zijn de Graccie slides van Mulder Schoenen een absolute must-have voor jou! Deze modieuze en elegante zwarte slippers zijn niet zomaar slippers; het zijn echte eyecatchers die jouw outfit helemaal compleet maken. De Graccie slides zijn speciaal ontworpen voor dames en hebben een lage schachthoogte, waardoor ze makkelijk aan en uit te trekken zijn. De buitenkant van deze slippers is gemaakt van prachtig leer, waardoor ze niet alleen luxe ogen, maar ook duurzaam zijn.
Wat deze slippers echt uniek maakt, is de unieke zool met Microwobbleboard™-middenzool technologie, ontwikkeld in samenwerking met Britse biomechanici. Deze zool biedt optimale ondersteuning voor je voeten en draagt bij aan de gezondheid van je spieren en gewrichten. Net zoals de FitFlop slippers, bieden de Graccie slides van Mulder Schoenen comfort en hoge kwaliteit. Met de Microwobbleboard™-middenzool geniet je van comfort en ondersteuning bij elke stap die je zet.
Of je nu een dagje naar het strand gaat, gaat winkelen of gewoon relaxt, deze slippers zijn geschikt voor elke gelegenheid. De tijdloze stijl en de elegante zwarte kleur maken ze perfect om te combineren met elke outfit. Voeg deze must-have slippers vandaag nog toe aan jouw schoenencollectie en ervaar het ultieme draagcomfort en stijlvolle uitstraling die de Graccie slides bieden.
Door de inspiratie van de innovatieve technologie van FitFlop, bieden de Graccie slides niet alleen comfort, maar ook stijl en ondersteuning voor je actieve levensstijl. Bestel nu jouw eigen Graccie slides bij Mulder Schoenen en stap vol vertrouwen en elegantie de zomer tegemoet! Let op: ze zijn razend populair en vliegen de deur uit, dus wacht niet te lang met bestellen!
FitFlop slippers is een bekend merk dat zich richt op comfort, stijl en hoge kwaliteit. Met de FitFlop slippers ben je verzekerd van een modieus paar slippers dat ontworpen is om optimale ondersteuning te bieden voor je spieren en gewrichten. Dankzij de Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit, geniet je van comfort en elegantie tegelijk. Kies voor een paar FitFlop slippers en ervaar de ideale mix van stijl en ondersteuning voor een dynamische levensstijl. Wacht niet langer en bestel jouw Graccie slides vandaag nog!