Birkenstock

Arizona EVA Faded Lime

€ 49,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Faded Lime
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058752
Birkenstock Arizona slipper is een echte klassieker. Geïnspireerd op de modellen met kurken voetbed, is deze Arizona volledig gemaakt van het superlichte en waterbestendige EVA. Het materiaal is verder elastisch, huidvriendelijk en schok dempend. Toch bieden deze slides het gebruikelijke Birkenstock comfort door het anatomisch gevormde voetbed en de twee individueel verstelbare bandjes met gespsluiting.
Nieuw in ons assortiment: de Birkenstock Arizona EVA Faded Lime slippers voor heren. Als je op zoek bent naar comfort en stijl, dan zijn deze slippers de perfecte keuze voor jou. Of je nou een dagje naar het strand gaat, gaat winkelen in de stad of gewoon thuis wilt relaxen, met deze trendy slippers zal je er altijd stijlvol uitzien.
Birkenstock, een wereldberoemd merk met een rijke Duitse achtergrond, staat bekend om hun comfortabele en duurzame schoenen. De Arizona EVA Faded Lime slippers hebben een uniek, anatomisch gevormd voetbed dat zorgt voor uitstekend comfort en ondersteuning. Zo kan je pijnvrij genieten van elke stap die je zet.
- Lichtgewicht en duurzaam: Het zachte EVA-materiaal en de flexibele zool maken deze slippers lichtgewicht en duurzaam, perfect voor dagelijks gebruik.
- Trendy Faded Lime kleur: De modieuze faded lime kleur geeft deze slippers een trendy uitstraling die perfect past bij warme dagen. Combineer ze met elke outfit voor een stijlvolle look.
- Optimaal comfort: Het unieke voetbed van Birkenstock zorgt voor een optimale ondersteuning van de voetboog en hiel, waardoor je de hele dag comfortabel kunt lopen zonder pijn of vermoeidheid.
- Voor alle gelegenheden: De Arizona EVA slippers zijn ideaal voor allerlei gelegenheden en geven elke outfit een stylish en relaxte touch. Of je nu naar werk gaat, een dagje gaat shoppen of op vakantie bent, deze slippers zijn altijd een goede keuze.
Birkenstock, een bekend merk met een rijke geschiedenis en een passie voor comfortabele en duurzame schoenen sinds 1774, creëert met de Arizona EVA Faded Lime slippers een must-have item voor elke man die waarde hecht aan modieuze en comfortabele schoenen.
Bestel vandaag nog en geef je voeten de luxe en zorg die ze verdienen met de Arizona EVA Faded Lime slippers van Birkenstock. Sluit je aan bij de lange traditie van Birkenstock en gun jezelf het beste wat je voeten verdienen. Wees snel, want deze populaire slippers gaan als warme broodjes over de toonbank!
Dus, als je kiest voor Birkenstock, kies je voor kwaliteit, comfort en stijl. Bestel nu en stap vol vertrouwen en comfort de zomer in met de Arizona EVA Faded Lime slippers! `Je hebt de perfecte partner gevonden in Birkenstock.`