Blackstone

Roger Low ZG02

€ 159,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Blackstone
Kleur Total Eclipse
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059043
Blackstone Roger low is een handgemaakte sneaker van premium materiaal. De Roger heeft een minimalistisch design, een zacht voetbed, katoenen veters en stijlvolle brandtags op hiel en tong. Deze sneakers matchen goed met een mooie denim.Blackstone is sinds 2023 lid van de Leather Working Group. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor continue verbetering en bevordert milieuvriendelijke werkwijzen in de leerindustrie, samen met meer dan 1800 leden wereldwijd. Blackstone streeft ernaar om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken van de Leather Working Group. opgevoerd. Van duurzame kleuring tot een sterkere focus op recycling en duurzame basismaterialen, is dit merk toegewijd om deze stappen te zetten.
Hey jij daar! Op zoek naar schoenen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook een statement maken? Zoek niet verder! Stap vol vertrouwen de wereld in met de Blackstone Roger Low ZG02 herenschoenen in de kleur Total Eclipse. Deze unieke schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède, wat niet alleen elegantie uitstraalt maar ook klasse en comfort biedt, of je ze nu dagelijks draagt of voor een speciale gelegenheid aantrekt.
Met een lage schachthoogte en een comfortabele voering van textiel, bieden de Blackstone Roger Low ZG02 herenschoenen ultiem draagcomfort. Het gebruik van luxe leer aan de buitenkant zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling maar ook voor duurzaamheid. Met elke beweging stap je met grip en stabiliteit dankzij de rubberen zool, waardoor deze schoenen perfect zijn voor elke activiteit.
Blackstone Footwear werd opgericht in 1992 met een toewijding aan vakmanschap en tijdloze ontwerpen. De Roger Low ZG02 herenschoenen weerspiegelen deze kernwaarden en zorgen ervoor dat je altijd stijlvol voor de dag komt, zonder in te leveren op comfort. Maar wat deze schoenen nog specialer maakt, is het gebruik van LWG-gecertificeerd leer. Als onderdeel van Blackstone's toewijding aan duurzaamheid en een groenere toekomst, zijn deze schoenen geproduceerd met aandacht voor recycling en duurzame materialen.
Voeg deze stijlvolle en duurzame Blackstone Roger Low ZG02 herenschoenen vandaag nog toe aan je collectie. Laat jouw stijl en persoonlijkheid spreken met dit icoon van vakmanschap en duurzaamheid. Ga voor kwaliteit en comfort, stap de toekomst tegemoet met Blackstone. Durf jij de stap te zetten naar duurzaamheid en stijl? Kies voor Blackstone Roger Low ZG02 en draag bij aan een groenere toekomst met elke stap die je zet. Durf jij deze iconische schoenen aan? Kies voor kwaliteit, kies voor Blackstone.