Blackstone

Roger Low ZG02

€ 159,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Blackstone
Kleur Salvia
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059043
Blackstone Roger low is een handgemaakte sneaker van premium materiaal. De Roger heeft een minimalistisch design, een zacht voetbed, katoenen veters en stijlvolle brandtags op hiel en tong. Deze sneakers matchen goed met een mooie denim.Blackstone is sinds 2023 lid van de Leather Working Group. Deze non-profitorganisatie zet zich in voor continue verbetering en bevordert milieuvriendelijke werkwijzen in de leerindustrie, samen met meer dan 1800 leden wereldwijd. Blackstone streeft ernaar om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken van de Leather Working Group. opgevoerd. Van duurzame kleuring tot een sterkere focus op recycling en duurzame basismaterialen, is dit merk toegewijd om deze stappen te zetten.
Hey jij daar!
Ben je op zoek naar de perfecte herenschoenen die stoer en stijlvol zijn, maar ook comfortabel en duurzaam? Maak kennis met de Roger Low ZG02 van Blackstone. Deze must-have schoenen zijn gemaakt van hoogwaardig suède in een prachtige salvia kleur. Met een lage schachthoogte en een voering van zacht textiel, biedt de Roger Low ZG02 ultiem comfort en stijl. De rubberen zool zorgt voor grip en duurzaamheid, terwijl het buitenmateriaal van leer een luxe uitstraling geeft.
De Roger Low ZG02 is perfect voor elke gelegenheid. Of je nu casual gekleed gaat of je outfit een stijlvolle boost wilt geven, deze schoenen passen bij elke look. Blackstone, opgericht in 1992 en gedreven door vakmanschap, staat bekend om hun tijdloze stijl. De Roger Low ZG02 is hierop geen uitzondering en biedt de perfecte mix van comfort, stijl en duurzaamheid.
Door te kiezen voor de Roger Low ZG02 draag je niet alleen trendy en comfortabele schoenen, maar draag je ook bij aan een duurzame mode-industrie. Blackstone streeft ernaar om in 2024 100% gecertificeerd LWG-leer te gebruiken, en met jouw aankoop help je mee aan een groenere toekomst.
Maak een statement met de Roger Low ZG02 en kies voor stijl, comfort en duurzaamheid. Bestel deze prachtige herenschoenen vandaag nog en loop vol vertrouwen de wereld in! Join the Blackstone family en draag bij aan een duurzame toekomst.
Blackstone Footwear, opgericht in 1992, biedt een collectie met boots, sneakers en veterschoenen voor zowel mannen als vrouwen, met tijdloze ontwerpen die stoer en stijlvol zijn. Het merk staat bekend om hun vakmanschap en hun streven naar duurzaamheid. Door te streven naar 100% gecertificeerd LWG-leer in 2024, maakt Blackstone echt impact in de mode-industrie. Maak vandaag nog een fashion statement met de Roger Low ZG02 van Blackstone en draag bij aan een groenere toekomst! Join the Blackstone family!