SUN68

Tom Solid Nylon

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk SUN68
Kleur Avio
Uitneembare binnenzool Ja
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant leather/textile
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00056830
Sun68 TOM Solid Nylon MEN is uitgevoerd in stevig textiel en heeft een afwerking van suède panelen. Op de tong bevindt zich een textiel label met de quote RUN Faster Than YOU CAN en de hiel heeft een oranje leren hielkap met zwarte merkopdruk. De geborduurde merkopdruk op de zijkant en de accentstreep in de zoolrand maken deze sneakers extra opvallend. Deze lichtgewicht sneaker is gevoerd met oranje ademend mesh in combinatie met zacht textiel en heeft een uitneembaar voetbed met comfortabele demping. Door de gewatteerde enkelkraag en tong ervaar je veel steun en comfort en de witte oplopende zool met zwarte loopzool heeft dankzij de vierkante noppen een optimale grip. Wissel je look af met de gele of witte veters voor een perfecte match bij je outfit! Sun68 is een Italiaans modemerk met casual designs van de beste materialen om iedere dag te dragen. Er is veel aandacht voor originele details en onderzoek in goede materialen.
Hey jij daar! Op zoek naar een paar stijlvolle sneakers die perfect zijn voor elke dag? Kijk niet verder, want de TOM Solid Nylon sneakers van SUN68 zijn precies wat je nodig hebt!
SUN68, een Italiaans casual kledingmerk, is toegewijd aan het ontwerpen van kleding met bijzondere aandacht voor details en onderzoek naar materialen. Met het idee om kleding te ontwerpen voor alledaagse situaties, wil SUN68 zich distantiëren van de traditionele regels van de mode en zowel geïnspireerd worden door als inspiratie geven aan gewone mensen en hun alledaagse leven.
De TOM Solid Nylon sneakers zijn gemaakt van 52% leer, 45% textiel en 3% polyurethaan, wat zorgt voor een perfecte mix van stijl en comfort. De schachthoogte is laag, wat zorgt voor een casual en trendy uitstraling. De voering van textiel en rubberen zool bieden ultiem comfort bij elke stap die je zet.
Met een opvallende kleur Avio, zijn deze sneakers een echte eyecatcher die elke outfit naar een hoger niveau tilt. Of je nu loungt met vrienden of een wandeling maakt door de stad, de TOM Solid Nylon sneakers zijn de perfecte metgezel.
Dus waar wacht je nog op? Voeg deze must-have sneakers toe aan je schoenencollectie en geef je dagelijkse stijl een boost! Artikelnr. 00056830
- Italiaans casual-wear merk
- Gemaakt van hoogwaardige materialen
- Comfortabele voering van textiel en rubberen zool
- Trendy lage schachthoogte
- Opvallende kleur Avio
- Perfect voor elke dag
Laat je inspireren door SUN68 en straal zelfvertrouwen uit met deze geweldige TOM Solid Nylon sneakers. Bestel ze nu en onderscheid je van de rest!