Veja

V-10 CWL Mens

€ 164,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Veja
Kleur White_Brittany
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant vegan leather
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00059060
VEJA V-10 sneakers.Het V-10 model gemaakt van ecologische en duurzame materialen:- Bovenwerk van C.W.L. Dit is biologisch katoen bedekt met hars van maïs- en ricinusolie.Dit materiaal is 54% biobased en is een veganistisch alternatief voor leer.- Panelen gemaakt van C.W.L. & vegan suède- Logo V gemaakt van rubber en rijstafval (22%)- Veters van 100% biologisch katoen- Zachte binnenvoering (33% biologisch katoen en 67% gerecycled polyester)- Binnenzool gemaakt van suikerriet (40%), biologisch katoen (12%), rubber uit het Amazonegebied (11%) en gerecycled E.V.A.* (11%)- 59% bio-sourced en gerecyclede buitenzool: gemaakt van rubber uit het Amazonegebied (24%), rijstafval (23%) en gerecycled rubber (12%)- Gemaakt in Brazilië, in de regio Porto Alegre
Hey sneakerlover!
Ben je op zoek naar een nieuw paar stijlvolle en comfortabele kicks die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor de planeet? Dan zijn de nieuwe V-10 CWL Mens sneakers van Veja perfect voor jou! Gemaakt van duurzaam vegan leer genaamd C.W.L., bieden deze sneakers niet alleen een trendy look, maar ook een positieve impact op het milieu. En het beste nieuws is dat ze nieuw in ons assortiment zijn!
De V-10 CWL Mens sneakers van Veja zijn de perfecte combinatie van stijl, comfort en duurzaamheid. Met een frisse en veelzijdige kleurcombinatie van White_Brittany geven ze elke outfit de perfecte uitstraling voor elke gelegenheid. De lage schachthoogte en de voering van textiel aan de binnenkant zorgen voor een hele dag comfort, terwijl de rubberen zool uitstekende grip en demping biedt voor dagelijks gebruik.
Wat deze sneakers echt uniek maakt, is het feit dat ze volledig zijn gemaakt van vegan materialen, wat ideaal is voor de bewuste shopper. Veja staat al sinds 2005 bekend om hun duurzame sneakers, met sociale projecten en milieuvriendelijke materialen als kernwaarden. Door biologisch katoen te gebruiken en innovatieve gerecyclede materialen, draag je niet alleen bij aan een betere planeet, maar zie je er ook nog eens modieus uit.
Met de V-10 CWL Mens sneakers van Veja maak je niet alleen een stijlvolle keuze, maar ook een bewuste keuze voor duurzame mode. Voeg deze must-have sneakers vandaag nog toe aan je collectie en draag bij aan een betere wereld. Kies voor Veja en maak een verschil in de wereld van duurzame mode!
Bestel nu en loop met trots rond op deze trendy en verantwoorde sneakers van De Mulders! Veja maakt een significant verschil in de wereld van duurzame mode. #sneakerliefhebber #stijlvol #duurzaam #bewustmodebewustzijn #Veja
Het VEJA Project
Sinds 2005 creëert Veja sneakers op een andere manier, met sociale projecten, economische rechtvaardigheid en ecologische materialen als kernwaarden. Veja gebruikt Braziliaans en Peruaans biologisch katoen voor het canvas en de veters, Amazone rubber voor de zolen, en verschillende innovatieve materialen gemaakt van gerecyclede plastic flessen of gerecycled polyester. Veja sneakers worden geproduceerd in hoogwaardige fabrieken in Brazilië en Portugal.
Dus, als je op zoek bent naar sneakers die niet alleen geweldig zijn om te dragen, maar ook een positieve impact hebben op de wereld, dan zijn de V-10 CWL Mens sneakers van Veja de perfecte keuze voor jou. Bestel ze vandaag en draag bij aan een duurzam