Fitflop

IQushion Ergonomic Flipflop

€ 34,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur Blauw
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal zool PU
Materiaal buitenkant PU
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00049001
FitFlop IQushion™ Ergonomic slippers zijn voorzien van een unieke IQushion™ technologie. Een zool die tijdens het lopen extra ondersteuning biedt ofwel u kunt urenlang op deze slipper lopen zonder last te krijgen van vermoeide voeten. Naast het prettige draagcomfort heeft FitFlop ook gedacht aan het uiterlijk van deze slipper. Middenzool : IQushion™, materiaal buitenzijde : Synthetisch.
Ben je klaar om deze zomer in stijl en comfort overal naartoe te gaan? Zoek niet verder en ontdek de IQushion Ergonomic Flipflops van Mulder Schoenen in samenwerking met het gerenommeerde merk Fitflop! Deze trendy slippers, speciaal ontworpen voor dames, bieden niet alleen een modieuze uitstraling maar ook optimaal comfort en topkwaliteit.
Met de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool van Fitflop geniet je van de perfecte ondersteuning voor je voeten. De ergonomische vormgeving van de IQushion Ergonomic Flipflops zorgt voor een ideale balans tussen ondersteuning en flexibiliteit. Vermoeide voeten en pijnlijke gewrichten behoren tot het verleden, zelfs na een hele dag lopen.
Deze slippers hebben een lage schachthoogte en zijn gemaakt van hoogwaardig rubber aan de buitenkant, voering en zool. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele pasvorm maar ook voor duurzaamheid. De prachtige Midnight Navy kleur geeft je zomeroutfit een stijlvolle touch en past perfect bij elke gelegenheid, of je nu naar het strand gaat, een terrasje pakt of gewoon de hele dag wilt rondlopen.
Fitflop is een merk dat streeft naar het creëren van de comfortabelste schoenen ter wereld, met speciale aandacht voor de perfecte ondersteuning van spieren en gewrichten. Ervaar nu zelf het ultieme comfort van Mulder Schoenen en Fitflop met jouw eigen paar IQushion Ergonomic Flipflops. Jouw voeten zullen je dankbaar zijn!
- Zorgeloos genieten van stijl en comfort
- Speciaal ontworpen voor dames
- MicroWobbleboard™-middenzool voor perfecte ondersteuning
- Lage schachthoogte voor optimale bewegingsvrijheid
- Gemaakt van hoogwaardig rubber voor duurzaamheid
- Prachtige Midnight Navy kleur voor een stijlvolle touch
Wacht niet langer, bestel nu jouw paar IQushion Ergonomic Flipflops en geef je voeten de aandacht en het comfort dat ze verdienen. Met Fitflop en Mulder Schoenen loop je altijd in stijl en comfort, waar je ook naartoe gaat! Dus, waar wacht je nog op? Bestel nu en loop de zomer tegemoet! Aarzel niet om te investeren in je comfort en stijl deze zomer. Jouw voeten zullen je dankbaar zijn voor dit fantastische paar Flipflops!