Fitflop

Lulu Adjustable Leather Slides

€ 99,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur 592 Light Tan
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056108
FitFlop Lulu Adjustable Leather Slides van FitFlop zijn minimalistisch-chique, multi-verstelbaar en geweldig onder de voeten. Gemaakt van glad leer en zacht gevoerd. Voorzien van FitFlop's legendarische Microwobbleboard tussenzolen voor drukverdeling, schokreductie en de hele dag door super demping.
Op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en comfort voor je voeten? Dan zijn de Fitflop Lulu verstelbare leren slippers in de prachtige kleur 592 Lichtbruin precies wat je nodig hebt!
De buitenkant van hoogwaardig leer geeft deze slippers niet alleen een luxe uitstraling, maar zorgt er ook voor dat ze duurzaam en trendy zijn. De lage schachthoogte en de voering van textiel houden je voeten de hele dag fris en comfortabel. En dankzij de rubberen zool heb je goede grip en ondersteuning bij elke stap die je zet.
Maar wat deze slippers echt bijzonder maakt, is de unieke Microwobbleboard™-middenzool met driedubbele densiteit. Deze revolutionaire zool biedt de ideale ondersteuning voor je spieren en gewrichten tijdens het lopen, waardoor je van een actieve levensstijl kunt genieten zonder in te leveren op comfort.
Of je nu een dagje gaat winkelen, op het strand loopt of gewoon thuis wilt relaxen, deze slippers zijn de perfecte metgezel. De verstelbare bandjes zorgen ervoor dat je de pasvorm kunt aanpassen voor optimaal comfort.
Fitflop gelooft dat een geïnspireerd leven begint bij een goede basis. Het merk produceert modieuze slippers en sandalen voor dames, heren en kinderen, voorzien van de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool. Het dragen van Fitflops verbetert niet alleen je houding, maar zorgt er ook voor dat je meer van het leven kunt genieten.
Ben jij klaar om je voeten te verwennen met de Fitflop Lulu verstelbare leren slippers in 592 Lichtbruin? Bestel vandaag nog en stap in het comfort en de stijl die Fitflop te bieden heeft. Fitflop, voor een leven vol stijl en comfort. Elegance en comfort voor jouw voeten, met Fitflop!
Fitflop: de perfecte mix van stijl en comfort voor een geïnspireerd leven.