Fitflop

Lulu Adjustable Toe Post - Leather

€ 99,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur 592 Light Tan
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00058882
FitFlop Lulu Adjustable Toe Post - Leather is de verstelbare versie van de Lulu-teenslippers. Met hun elegante bandjes en glanzende gesp passen ze bij alle voeten (en zien ze er ook nog eens goed uit). Met de Lulu's kenmerkende driehoekige vamp, zacht gepolsterd bovenwerk en een zacht leren teenstuk. Dit alles op onze superdempende, drukverdelende Microwobbleboard tussenzolen. Hier in glad, soepel, hoge kwaliteit leer, zijn ze een perfecte mix van gepolijst en praktisch.Uitneembare binnenzool : Nee
Stap de zomer vol vertrouwen tegemoet met de Lulu Adjustable Toe Post slippers van Mulder Schoenen! Of je nu van plan bent om een dagje strand door te brengen, een ontspannen stadswandeling te maken of gewoon lekker in de tuin te relaxen, deze elegante en comfortabele slippers zijn de perfecte metgezel voor warme dagen.
Met een verfijnde lage schachthoogte en een luxueuze buitenkant van leer, bieden deze slippers duurzaamheid en een perfecte pasvorm. De voering van zacht textiel zorgt voor extra comfort en ondersteuning. De trendy kleur light tan maakt deze slippers veelzijdig en gemakkelijk te combineren met allerlei zomerse outfits - van casual jeans en t-shirts tot zomerse jurken.
Wat deze slippers echt speciaal maakt, is de innovatieve Microwobbleboard™-middenzool van Fitflop. Ontworpen door Britse biomechanici, biedt deze zool ongeëvenaarde ondersteuning aan je spieren en gewrichten, zodat je de hele dag door comfortabel kunt lopen. Fitflop staat bekend om het combineren van stijlvolle ontwerpen met ultiem comfort en aandacht voor gezondheid.
'Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering', dat is de filosofie achter het merk Fitflop. Het merk produceert modieuze slippers en sandalen voor dames, heren en kinderen. De producten zijn veelal voorzien van de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool. Deze zool is ontwikkeld door Britse biomechanici en verbeterd niet alleen je houding, maar laat je ook meer van het leven genieten. Minder vermoeide benen en verholpen medische klachten zijn slechts enkele voordelen van FitFlops. Met een ruime collectie aan slippers, schoenen, sandalen en meer, vind je zeker een paar FitFlops dat bij jou in de smaak zal vallen!
Verwen je voeten met de ongeëvenaarde ondersteuning en comfort van de Lulu Adjustable Toe Post slippers van Mulder Schoenen. Bestel nu en maak je klaar voor een zomer vol stijl en ultiem comfort! Met de snelle bezorgservice van Mulder Schoenen kun je binnen de kortste keren genieten van je nieuwe favoriete zomerschoenen. Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog en ervaar zelf het verschil dat Fitflop jou kan bieden!