Fitflop

Lulu Leather Toepost

€ 89,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Fitflop
Kleur 592 Light Tan
Uitneembare binnenzool Nee
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering Textiel
Materiaal zool Rubber
Materiaal buitenkant Leer
Geslacht Dames
Artikel Nr. 00056102
FitFlop Lulu Leather Toepost hebben een tijdloos design met een driehoekig teenstuk en FitFlop's legendarische ergonomische Microwobbleboard-middenzool.
Stap deze zomer vol vertrouwen en elegantie in de prachtige Fitflop Lulu Leather Toepost slippers in de kleur 592 Light Tan! Deze stijlvolle slippers zijn speciaal ontworpen voor zelfverzekerde dames die op zoek zijn naar ultiem comfort en luxe.
Met de buitenkant gemaakt van hoogwaardig leer en een zachte textielen voering, bieden deze slippers de perfecte combinatie van stijl en comfort. De innovatieve Microwobbleboard™-middenzool, ontwikkeld in samenwerking met Britse biomechanici, zorgt voor optimale ondersteuning bij elke stap die je zet. Geniet van de vrijheid en comfort die deze slippers met lage schachthoogte bieden, terwijl de rubberen zool zorgt voor een stevige grip op allerlei ondergronden.
Fitflop staat voor een geïnspireerd leven met een sterke basis. Begin jouw zomerse avontuur met vertrouwen en elegantie door jezelf te trakteren op de Lulu Leather Toepost slippers van Fitflop. Ervaar de revolutie van comfort en mode en maak van elke stap die je zet een plezierige ervaring.
Kies voor de unieke combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met de Fitflop Lulu Leather Toepost slippers. Zet de eerste stap naar een comfortabel en modebewust leven en laat je verrassen door de luxe materialen en innovatieve technologie van Fitflop. Ervaar de revolutie van comfort en mode - kies voor Fitflop en maak van elke stap een plezierige ervaring.
'Wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering', dat is de filosofie achter het merk Fitflop. Het merk produceert modieuze slippers en sandalen voor dames, heren en kinderen. De producten zijn veelal voorzien van de revolutionaire Microwobbleboard™-middenzool. Deze zool is ontwikkeld door Britse biomechanici en verbeterd niet alleen uw houding, u kan zelfs meer van het leven genieten. Fitflop heeft een ruime collectie slippers, schoenen, sandalen, laarzen, etc. Dankzij het brede assortiment vindt u vrijwel zeker een paar Fitflops dat bij u in de smaak valt! Maak van elke stap een belevenis met de Fitflop Lulu Leather Toepost slippers van Mulder Schoenen.