Birkenstock

Arizona EVA Faded Lime

€ 49,00
Op voorraad bij u in de buurt?
Bezig met laden...
  • Gratis verzending in NL en BE vanaf €49,95
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Niet goed? Geld terug! 30 dagen bedenktijd
  • Achteraf betalen met Klarna
Meer informatie
Merk Birkenstock
Kleur Faded Lime
Schachthoogte laag
Hakhoogte 0 cm
Materiaal voering EVA
Materiaal zool EVA
Materiaal buitenkant EVA
Geslacht Heren
Artikel Nr. 00058752
Birkenstock Arizona slipper is een echte klassieker. Geïnspireerd op de modellen met kurken voetbed, is deze Arizona volledig gemaakt van het superlichte en waterbestendige EVA. Het materiaal is verder elastisch, huidvriendelijk en schok dempend. Toch bieden deze slides het gebruikelijke Birkenstock comfort door het anatomisch gevormde voetbed en de twee individueel verstelbare bandjes met gespsluiting.
Nieuw in ons assortiment: de Birkenstock Arizona EVA Faded Lime slippers voor heren zijn de perfecte keuze voor mannen die comfort en stijl willen combineren in elke outfit. Of je nu een dagje naar het strand gaat, gaat winkelen in de stad of gewoon thuis wilt relaxen, deze trendy en frisse slippers zorgen ervoor dat je er altijd stijlvol uitziet.
Birkenstock, een gerenommeerd wereldmerk met een rijke Duitse achtergrond, staat al sinds 1774 bekend om hun comfortabele en duurzame schoenen. Het unieke, anatomisch gevormde voetbed van de Arizona EVA Faded Lime slippers zorgt voor uitstekend comfort en ondersteuning, waardoor je pijnvrij kunt genieten van elke stap die je zet.
De Arizona EVA Faded Lime slippers zijn vervaardigd van hoogwaardig EVA-materiaal, wat resulteert in lichtgewicht, flexibele en duurzame slippers die perfect zijn voor dagelijks gebruik. De modieuze Faded Lime kleur van deze slippers geeft ze een trendy uitstraling die perfect past bij warme dagen.
Kies voor kwaliteit, comfort en stijl met de Arizona EVA Faded Lime slippers van Birkenstock. Het unieke voetbed, de hoogwaardige EVA-zool en de trendy kleur maken deze slippers een must-have voor elke man die waarde hecht aan comfortabele en modieuze schoenen. Bestel vandaag nog en geef je voeten de luxe en zorg die ze verdienen!
Dus, wil jij er stijlvol uitzien en genieten van ultiem comfort? Bestel dan nu de Arizona EVA Faded Lime slippers van Birkenstock en geef jezelf het cadeau van luxe comfort en stijl. Sluit je aan bij de lange traditie van Birkenstock en gun jezelf het beste wat je voeten verdienen. Let op, deze slippers zijn erg populair, dus wacht niet te lang en bestel vandaag nog jouw paar!
Format: Paragrafen